SiolNET. Planet TV Novosti
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Volkswagen 24. Ljubljanski maraton

Prenos ljubljanskega maratona na Planetu in Siol.net

0,05

termometer

Prenos dogajanja na Volkswagen 24. Ljubljanskem maratonu boste lahko v nedeljo, 27. oktobra, spremljali na Planetu že od 8.20 dalje. Na 7. in 15. kilometru bo posebno območje za fotografiranje, na Siol.net pa boste lahko na podlagi štartne številke spremljali svoje tekaške prijatelje.

Na Planetu bo že šesto leto zapored neposredni prenos ljubljanskega maratona, ki se bo v nedeljo, 27. oktobra, začel ob 8.20, pred startom teka na 10 kilometrov, in bo trajal do 14.30. Prenos Volkswagen 24. Ljubljanskega maratona bo tudi na 14 zunanjih digitalnih zaslonih po Ljubljani in na spletnem mestu Siol.net, kjer so na voljo vse ključne informacije o največjem tekaškem dogodku v Sloveniji, pa tudi nasveti, zanimive zgodbe in intervjuji.

PasicaMaraton | Foto:

Na Planetu bo dogajanje na progi ob pomoči strokovnih komentatorjev Mitje Kosovelja in Marjana Žiberne spremljal Tomaž Cuder. Pred našimi mikrofoni se bodo izmenjevali zanimivi sogovorniki, po prihodu skozi cilj bomo gostili tako zmagovalce nedeljskih tekov kot znane Slovence, ki bodo svojo vztrajnost in moč preizkusili na najštevilčnejšem teku v Sloveniji.

Prenos Volkswagen 24. Ljubljanskega maratona bo prav tako na spletnem mestu Siol.net, kjer bo na voljo tudi iskalnik, ki vam bo na podlagi štartne številke pomagal slediti svojim tekaškim prijateljem in preveriti, kje na trasi so v tistem trenutku. Po koncu maratona pa bodo tekači lahko pobrskali med fotografijami na Siol.net in našli svoje nepozabne tekaške trenutke, ki jih bo na 7. in 15. kilometru zabeležil fotografski objektiv.

Doktor Strange Planet TV Premiera meseca je Doktor Strange
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin