Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
3. 5. 2022,
11.56

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Celine Dion Planet TV

Torek, 3. 5. 2022, 11.56

1 leto, 11 mesecev

Milijonar

Potrjen nov datum prihoda Celine Dion v Zagreb

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01
Celine Dion | Foto Star produkcija

Foto: Star produkcija

Medtem ko Celine Dion še okreva po nedavnih težavah z zdravjem, je pevka sporočila, da mora na svojo veliko žalost ponovno prestaviti evropski del svetovne turneje "Courage", v sklopu katere bi morala 25. junija nastopiti v zagrebški Areni. Novi datum koncerta je 18. marec 2023. Pred pandemijo v marcu 2020 je Celine Dion nastopila na 52 koncertih svoje turneje, zdaj pa se zdravi zaradi mišičnih krčev, ki ji onemogočajo nadaljevanje turneje. Njeno okrevanje traja dlje, kot je upala.

"Zelo mi je žal, da moramo ponovno spremeniti načrte za našo evropsko turnejo. Najprej smo morali koncerte prestaviti zaradi pandemije, zdaj pa moramo zaradi mojih zdravstvenih težav nekatere koncerte ponovno prestaviti in na žalost nekatere tudi odpovedati. Dobra novica je, da se počutim malo bolje, ampak gre zelo počasi in to je zame zelo mučno. Ko sem na odru, moram biti v vrhunski formi in komaj čakam, da bom ponovno stala pred publiko. Toda enostavno nisem še pripravljena … Dajem vse od sebe, da se vrnem na raven, na kateri moram biti, da bom lahko na svojih koncertih dala vse od sebe, saj je to tisto, kar si zaslužite," je iskrena Celine.

Izjava Celine Dion:

Celine je v svojem zadnjem sporočilu za občinstvo in javnost zelo iskreno izrazila željo, da se kmalu vrne na oder. Vsem je zelo hvaležna za potrpljenje in zvestobo. Prav tako je poslala sporočilo miru in ljubezni ter izrekla podporo ljudem v Ukrajini z željo, da se vojna čimprej konča.

"Prepričan sem, da bo 18. marca 2023 v Areni Zagreb produkcijski in umetniški spektakel, kot ga doslej še nismo videli. Te dni smo v Londonu na kongresu, na katerem so tudi člani Celininega menedžmenta in lahko vam potrdim, da vsi nestrpno pričakujemo koncert v Zagrebu. Nanj se pripravljam že več kot desetletje in že več let ga čakam. Vsi želimo Celine veliko zdravja in ne dvomimo, da bo koncert v Areni zavzel posebno mesto v spominih vseh ljubiteljev vrhunske glasbe," je povedal Alen Ključe, direktor Star produkcije in organizator zagrebškega koncerta.

Celine Dion | Foto: Star produkcija Foto: Star produkcija

Koncert v zagrebški Areni 18. marca 2023 je edinstvena priložnost, da doživite nastop ene najbolj znanih in spoštovanih super zvezd v zgodovini pop glasbe.

Že kupljene vstopnice veljajo za napovedani koncert marca 2023. Vsi imetniki vstopnic, ki vam prestavljeni datum koncerta ne ustreza, lahko zahtevate vračilo kupnine izključno od petka, 29. aprila 2022, do ponedeljka, 30. maja 2022. Po tem datumu vračilo kupnine ne bo več mogoče. Vstopnice vrnite na prodajno mesto, kjer ste jih kupili. Tisti, ki ste jih kupili prek spleta, se obrnite na info@eventim.hr.

Ne spreglejte