Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 2. 2018,
9.48

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,00

Natisni članek

Vesna Ponorac Gorske sanje Planet TV

Sreda, 14. 2. 2018, 9.48

6 let, 1 mesec

Tri generacije, dve družini, ena ljubezen

Na Planet TV prihaja nova serija Gorske sanje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,00
Gorske sanje

Čudovito slovensko alpsko okolje bo kulisa nove serije, ki kmalu prihaja na Planet TV. Gorske sanje govorijo o sodobni mladi ljubezni, ki pa ji na poti stojijo številne družinske skrivnosti in razprtije, ki segajo tri generacije v preteklost.

V glavni vlogi nove serije Gorske sanje se bosta predstavila Vesna Ponorac in Dario Nožić Serini. Vesna bo upodobila Matejo, mlado nadarjeno smučarko, katere cvetočo kariero financira babica Amalija, a je zaradi tega svojemu manjšemu hotelu z gostiščem nakopala velike dolgove. Dodatno se zaplete, ko se Mateja poškoduje. Dario pa bo upodobil Roka, vnuka vplivnega poslovneža Maksimilijana, ki s svojimi načrti ogroža Amalijin hotel in si želi, da bi Rok prevzel njegove posle. A Rok ni prepričan, da je pripravljen plačati ceno, ki jo zahteva takšno življenje.

"Vsaka zgodba je nekako povezana z ljubeznijo"

Posebno noto seriji dajeta dve pri Slovencih zelo priljubljeni temi: gore in smučanje. Gorske sanje so namreč umeščene na Gorenjsko, kjer se plete ljubezenska zgodba med našima glavnima junakoma. "Zdi se mi, da je na koncu vsaka zgodba nekako povezana z ljubeznijo," pravi Dario Nožić Serini, ki se veseli nove vloge, tudi smučanje mu ni tuje: "Odrasel sem ob vznožju gora, oče je bil profesionalni fis serviser in smučarski demonstrator, zato sem veliko presmučal tudi jaz."

Gorske sanje | Foto:

Prav nasprotno pa se Vesna Ponorac raje kot na smuči odpravi na Šmarno goro. "Z Matejo sva si podobni predvsem po tem, da sva obe nasmejani mladi punci, ki verjameva v svoje sanje in slediva cilju. Prav tako sva obe tekmovalni, vsaka na svoj način," pove in v smehu dodaja, da sama ne smuča. Vesna je najmlajša članica ekipe nove serije, a izziva je ni niti malo strah in se ga nadvse veseli.

Gorske sanje na Planet TV prihajajo z marcem

Z novo ljubeznijo med Rokom in Matejo se obujajo tudi bolečine, skrivnosti in povezave med dvema družinama. Bo Matejina in Rokova ljubezen dovolj velika, da premosti vse ovire na tej poti? Poleg ljubezenskih tegob bodo Gorske sanje spremljali tudi drugi zapleti in nekateri humorni elementi. Nova serija na spored Planet TV prihaja že marca.

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte