SiolNET. Planet TV Novosti
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
V iskanju pravice

Med maturo je vstala in se ni več vrnila

10

termometer

"Vstala sem, odšla in se nikoli več vrnila," se je svojih maturitetnih časov spominjala nemška igralka Henriette Richter-Röhl, ki jo boste na Planetu lahko spremljali v novi seriji V iskanju pravice, v kateri posebna enota kriminalističnega urada v Berlinu rešuje zaprašene primere iz preteklosti. Serija je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20.45 na Planetu.

V iskanju pravice Planet TV Nova kriminalna serija V iskanju pravice

Henriette Richter-Röhl, ki jo bomo spremljali v seriji V iskanju pravice, je nemško občinstvo navduševala v številnih romantičnih vlogah, v njej pa je, kot kaže, tudi nekaj uporniškega duha. To dokazala že v srednji šoli, ko ji sredi priprav na maturo preprosto ni bilo več do tega, da bi jo končala, zato je šolanje opustila.

"Med poukom sem vstala, odšla in se nikoli več vrnila," je povedala igralka. "Preprosto nisem videla smisla, da bi se učila obsežno snov za maturo, ki je pozneje tako ali tako ne bom več potrebovala." 

Planet TV Planet TV Igralka je bila navdušena, da je postala blondinka #foto

Predvsem med večino učencev nepriljubljeni predmeti, kot so matematika, kemija in fizika, so zanjo pomenili največjo moro.

Nova kriminalna serija V iskanju pravice bo na sporedu od ponedeljka do srede ob 20.45 na Planetu. Nova kriminalna serija V iskanju pravice bo na sporedu od ponedeljka do srede ob 20.45 na Planetu.

Kmalu zatem je že začela dobivati gledališke, filmske in televizijske ponudbe, zato časa za maturo preprosto ni več našla.

Iščeš pravo ljubezen Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se!

"Moja edina ljubezen je bila igra. Moja mati je bila takrat zelo prestrašena in ni bila vesela, da sem opustila šolanje. Vseeno pa me je podpirala in mi zaupala. Za to sem ji še danes zelo hvaležna," je razkrila igralka, ki jo boste nocoj lahko videli v kriminalni seriji, ki so jo gledalci poimenovali tudi nemška različica priljubljene ameriške serije Kosti (Bones).

Serija V iskanju pravice je na Planetu od ponedeljka do srede ob 20.45 po kvizu Milijonar. Ne zamudite! 

Ameriški nindža Planet TV Neverjetno: ko se zdi, da gravitacija ne obstaja #video Planet Vau Planet TV Slovenska vplivnica razkrila, kakšni so zaslužki v tem poklicu #video Planet Vau Planet TV "Tako grozno je bolelo, da sem skoraj omedlela" #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin