SiolNET. Planet TV Novosti
2,60

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Ura moči

Kdo ima moč v Sloveniji in kdo spada v politično elito? #video

2,60

termometer

Na Planet prihaja nova pogovorno-analitična oddaja Ura moči z voditeljem Bojanom Požarjem. Vse, za kar močni upajo, da ne bo prišlo na dan, bo zdaj postalo jasno. Zato zdaj ob nedeljah skupaj z nami odkrivajte zamolčane zgodbe v ozadju. Oddaja bo prvič na sporedu že to nedeljo ob 18.30 na Planetu.

Exatlon USA Planet TV V Slovenijo prihaja revolucionarna tekmovalna oddaja

Oddaja Ura moči z Bojanom Požarjem bo oddaja, v kateri bodo potekale strokovne debate, kjer bosta komentatorja in voditelj govorili o tem, kaj se dogaja v resnici, in ne le o željah. Oddaja, ki bo več kot komentar.

Več pa v spodnjem prispevku.

"To so ljudje, ki jih pravzaprav skoraj nihče ne pozna. Nikoli niso šli na volitve. Nikoli niso vodili v prvi vrsti nekih državnih podjetij, ampak so nekje v ozadju. In po spletu nekih okoliščin – zgodovinskih, političnih, kakršnihkoli, drugih, tretjih – imajo pri nas enormno moč in pač lahko vplivajo na dogajanje." Tako pove Bojan Požar o političnih elitah in vplivnežih pri nas.

Oddaja Ura moči vsako nedeljo ob 18.30 na Planetu. Ne zamudite!
Exatlon Planet TV Prijavite se na najtežjo televizijsko preizkušnjo Ura moči Planet TV Ob nedeljah bo na Planetu Ura moči Ura moči Planet TV To nam v nedeljo pripravlja Bojan Požar #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin