SiolNET. Planet TV Novosti
0,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Je to najizvirnejši način, kako igralca prepričati, da nastopi v tvojem filmu?

0,30

termometer

Planet TV |  | Foto: IMDb
Foto: IMDb

V soboto ob 22. uri si boste lahko na Planetu ogledali komedijo Izum laži. Gre za režijski prvenec komedijanta in igralca Rickyja Gervaisa. Temu je na milo rečeno na zelo nenavaden način uspelo prepričati igralca Philipa Seymourja Hoffmana, da nastopi v tem v njegovem filmu.

Zgodba filma, v katerem nastopa veliko hollywoodskih zvezdnikov, med drugim Edward Norton, Rob Lowe, Louis C. K., Jonah Hill in Jennifer Garner, se dogaja v vzporedni resničnosti, kjer laži – celo sam koncept laganja – ne obstajajo, dokler nekdo ne ugotovi, da se lahko s pomočjo laži zlahka dokoplje do slave in bogastva.  

Louis C. K., Ricky Garvais in Jennifer Garner v filmu Izum laži. | Foto: IMDb Louis C. K., Ricky Garvais in Jennifer Garner v filmu Izum laži. Foto: IMDb

Zelo zanimivo pa je tudi zgodba izpred začetka snemanja tega filma. Režiser filma Ricky Gervais si je v eni od vlog res močno želel videti igralca Philipa Seymourja Hoffmana, a je njegov agent trdil, da je preveč zaposlen.

Ricky je zato zahteval igralčev e-poštni naslov in mu poslal naslednje sporočilo: "Dragi Philip, prosim te, da nastopiš v mojem filmu. Žal moram takoj povedati, da sem ves proračun za film porabil za vsadke testisov. Ampak prosim, da nanje ne gledaš kot na moja 'jajca', ampak kot na naša 'jajca'." Po tem zabavnem sporočilu je Hoffman pristal na sodelovanje v filmu.

Komedijo Izum laži si lahko na Planetu ogledate v soboto ob 22. uri. Že ob 20. uri pa bo na sporedu romantična komedija Prestopno leto.
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin