SiolNET. Planet TV Novosti
0,29

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Piramida sreče

Igra na "ziher" se tokrat ni obrestovala #video

0,29

termometer

V sklepni del oddaje Piramida sreče sta se tokrat uvrstili tekmovalki Kristina in Tanja, ki sta si po nepredvidljivem plesu krogel v kvizu priigrali že 6.850 evrov. Tudi tokrat je bilo čakanje na zadnjo odločitev, ali bo tekmovalka sprejela ponudbo Piramide ali tvegala in vzela priigrani znesek, izjemno napeto. 

Exatlon Planet TV Prijavite se na najtežjo televizijsko preizkušnjo

Sprejeta ponudba piramide je bila nižja od vajinega priigranega zneska. Je bilo zato ob koncu vseeno kaj razočaranja? 

Tanja: Mislim, da sva bili obe zaradi napetega zadnjega vprašanja predvsem srečni, da sva premagali drugi par in prišli v drugi krog. Zagotovo pa je bila želja predvsem, da sploh dobiva kakšno nagrado, ne glede na znesek. Seveda se višjih vsot ne bi branili (smeh, op. p.). 

Kristina: Nagrade sem zelo vesela, saj nam denar ponavadi ne pade z neba in se je treba zanj zelo potruditi. Najin cilj je bil premagati nasprotni par. Veliko je odvisno tudi od sreče, saj nikoli ne veš, kam bo padla krogla.

Tanja in Kristina Tanja in Kristina

Tanja, ste sploh pomislili, da bi tvegali in izbrali priigrani znesek, glede na to, da je Kristina v studiu dejala, da greste vedno raje na "ziher"?

Tanja: Kot je povedala Kristina, je bil znesek oziroma ponudba Piramide zelo vabljiva. Iz strahu pred nižjo vsoto sem se odločila za bolj gotovo odločitev, pri kateri domov zagotovo odideš z nagrado. Tvegala bi danes, po ogledu oddaje, v oddaji pa na drugo odločitev ob povedanem znesku ne bi niti pomislila. Verjetno bi se drugače odločila zgolj, če bi mi Piramida ponudila sumljivo visoko ponudbo. In seveda, manjkal je Jonas, mogoče bi mi z nasmehom iz studia lahko kaj namignil (smeh, op. p.).

Piramida sreče Planet TV Komu bo sreča tokrat bolj naklonjena? #video

Sta se že odločili, kako bosta porabili priigrani dobitek?

Tanja: Ni dileme, zagotovo za dopust. Seveda pa ne pozabimo na kosilo, ki ga bo plačala Kristina (smeh, op. p.).

Kristina: Jaz imam pa malo drugačne cilje. Saj veste, kaj pravijo: zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača. Aja, Tanja, tebe pa peljem na burek (smeh, op. p.).

Kviz Piramida sreče z voditeljem Jonasom Žnidaršičem je na sporedu vsako nedeljo ob 19.45 na Planetu. Nocoj ob 19.45 pa vas na Planetu čaka Milijonar z Juretom Godlerjem.

Iščeš pravo ljubezen Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se! Piramida sreče Planet TV "Zavedam se, da v tistem trenutku vsa Slovenija vpije" #video   Planet Vau Planet TV Planet Vau od zdaj ob sobotah
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin