SiolNET. Planet TV Nova zvezda Slovenije
1,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Nova zvezda Slovenije

Poglejte si nastope, ki so navdušili na tretji avdiciji Nove zvezde Slovenije #video

1,09

termometer

nova zvezda slovenije

Kaj imajo sosedje Klemna Bunderle z Martinovim lulčkom, zakaj tako radi pojemo ravno pod prho in kdo je zasijal v tokratni Novi zvezdi Slovenije?

"Če bi delali raziskavo, bi po mojem mnenju ugotovili, da je med Slovenci največ kopalniških pevcev, saj najrajši pojemo pod prho, v manjšini pa so kuharski in avtomobilski pevci," je v tretji avdicijski oddaji Nova zvezda Slovenije razkril vedno zabavni voditelj Klemen Bunderla. In zakaj ljudje tako radi pojemo ravno pod prho? "Morda zato, ker tako odmeva," še razmišlja Klemen in malo v šali doda, da njegovim sosedom ni ravno prijetno ob njegovem prepevanju Martinovega lulčka.

nova zvezda slovenije

Da niso samo kopalniški pevci, pač pa potencialne bodoče nove zvezde, pa so pokazali kandidati, ki so s svojim avdicijskim nastopom prepričali Uroša Smoleja, Natalijo Verboten in Tomaža Miheliča ter se uvrstili v naslednji krog. Med njimi sta tokrat tudi samozavestna 14-letnica in optimistična 57-letna gospa, dobili smo tudi prvi duet.

Najboljše nastope tretje avdicijske oddaje si poglejte v posnetkih:

Kristjan Škofljanec in Denis Jamboršič, 23 let

Zlata Martinc, 57 let

Eva Omahen, 16 let

Taja Šviligoj, 17 let

Tinkara Nared, 20 let

Lara Žgajnar, 14 let

Nova zvezda Slovenije je na sporedu vsako soboto ob 21.00 na Planet TV, sledi pa ji komentatorska oddaja Zvezda magazin, kjer Jasna Kuljaj, Oriana Girotto in Kataya brez dlake na jeziku komentirajo nastope bodočih zvezd.

Novo zvezdo Slovenije lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #NovaZvezda.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 114
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin