SiolNET. Planet TV Milijonar
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Milijonar odslej na Planetu ob petkih ob 20. uri

0,15

termometer

Kviz Milijonar bo odslej na Planetu ob petkih ob 20. uri, prvič že ta petek, ko bo na vroči stol sedla tudi pevka Katja Koren. Ta je voditelju Juretu Godlerju zaupala več o svoji karieri v tujini, kjer trenutno sodeluje pri novem albumu legendarne glasbene skupine.

Kolo sreče Planet TV To je o svojih znanih starših povedala Ula Furlan #video

Legendarni kviz Milijonar z voditeljem Juretom Godlerjem bo odslej na Planetu ob petkih ob 20. uri, v odgovarjanju na vprašanja pa se bodo še naprej najprej preizkušali prijavljeni tekmovalci in tekmovalke, nato pa sledi še posebni dobrodelni del, v katerem na vroči stol sede tudi kakšen znan obraz. Tokrat bo na vprašanja v kvizu odgovarjala pevka Katja Koren, ki bo denar namenila društvu UP-ornik.

Milijonar | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Že desetletje živi v Los Angelesu

Katja sicer zadnje desetletje deluje predvsem v Los Angelesu, vendar se vedno znova rada vrača domov, saj pravi, da je doma vendarle najlepše. "Imam srečo, s Kool & The Gang kot backvokalistka ustvarjam nov album, sicer pa pripravljam tudi svoj album," je povedala simpatična pevka in voditelju še zaupala, da je bila največja lekcija dela v tujini to, kako se spopasti z lastnimi strahovi. "S tem se soočam vsak dan, morda se bom tudi danes," se hudomušno nasmeji.

Katjo Koren lahko v Milijonarju ujamete že v petek, 31. marca, ob 20. uri.
Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Meri je razkrila, zakaj je počilo med Tino in Blažem #video milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar TBLS Planet TV Vrača se The Biggest Loser Slovenija. Prijavite se!
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin