SiolNET. Planet TV Milijonar
0,83

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Godler razkril, kaj mu je nekoč rekel nekdanji predsednik vlade #video

0,83

termometer

V oddaji Milijonar, ki si jo boste na Planetu lahko ogledali v soboto ob 20. uri, bo voditelj Jure Godler razkril zanimivo anekdoto, povezano z nekdanjim predsednikom vlade Marjanom Šarcem.

Eno od vprašanj v Milijonarju je voditelja Jureta Godlerja spomnilo na zabaven dogodek, ko sta z nekdanjim predsednikom vlade in zdajšnjim ministrom za obrambo skupaj nastopala na eni izmed predstav.

Milijonar Planet TV Na vroči stol kviza Milijonar bo sedel Dominik Bagola

"Spomnim se, ko sem še nastopal, ko sem bil mlajši, z našim nekdanjim premierjem Marjanom Šarcem in sem nekaj narobe naredil na odru, pa me je Marjan pogledal in je rekel: 'Diletant,'" je povedal voditelj in nasmejal tekmovalko. Ob tem je še razložil, da se je anekdote spomnil, ker je bil diletant eden od možnih odgovorov na vprašanje, na katerega je tekmovalka iskala odgovor pred tem. Več v zgornjem videu in v nocojšnji oddaji.

Milijonar | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Tudi tokrat bo zadnji del oddaje namenjen dobrodelnosti. Za društvo Junaki 3. nadstropja bo poskušal čim več zbrati glasbenik Dominik Bagola, znan tudi kot Balladero.

Kviz Milijonar je na sporedu vsako soboto b 20. uri na Planetu. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Ta teden z Juretom Godlerjem Planet TV Jure Godler bi lizanje zakonsko prepovedal #video Kolo sreče Planet TV Se še spomnite, kdo je obračal črke v čisto prvem Kolesu sreče? #video Kolo sreče Planet TV Znani Slovenec je delal za enega najbolj znanih modnih oblikovalcev #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin