SiolNET. Planet TV Gorske sanje
1,55

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gorske sanje

Glavna igralka Gorskih sanj je morala snemanje uskladiti s šolo

1,55

termometer

 | Foto:

Vesna Ponorac je najmlajša članica igralske ekipe nove slovenske serije Gorske sanje, ki je morala naporna snemanja uskladiti tudi s šolskimi obveznostmi.

Vesna Ponorac se pred kamero ne preizkuša prvič, a tokrat je pred njo velika naloga, saj v prihajajoči seriji Gorske sanje igra eno od glavnih vlog, smučarko Matejo, ki se poškoduje, nato pa jo preseneti tudi ljubezen, ki pa ni pogodu njeni družini. Vesnina starša igrata Saša Mihelčič in Primož Vrhovec, njeno dominantno babico Amalijo pa upodablja Judita Zidar.

"Včasih sem jih gledala po televiziji in sploh ne morem opisati, kako je lep občutek, da lahko zdaj igram z njimi," pravi 18-letna Vesna, ki ji bolj izkušeni soigralci vedno priskočiijo na pomoč s kakšnim nasvetom.

Vesna Ponorac | Foto: Zadnji letnik bo izdelala z odličnim uspehom

Snemanje se je začelo že februarja in Vesna večino svojih dni zdaj preživi na različnih prizoriščih od Kranjske Gore do ljubljanskega studia. Na srečo je snemanje dobro uskladila s svojimi šolskimi obveznostmi in je že prej pridobila dovolj ocen in bo zato brez težav z odličnim uspehom izdelala zadnji letnik. Zaradi serije pa je vseeno prestavila opravljanje mature, ki se je bo lotila avgusta.

Vesna premore med snemanji izkoristi tudi za to, da ostaja v stiku s prijatelji, za katere zdaj nima več toliko časa kot prej ...

Gorske sanje bodo prvič na sporedu že v ponedeljek, 12. marca, ob 21.00 na Planet TV!

Serijo lahko podprete tudi na Facebook strani in se pridružite debati z uporabo ključne besede #GorskeSanje. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 119
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin