SiolNET. Planet TV Gasilci
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

PGD Jarenina – na pomoč, tudi med begunskim valom

0,06

termometer

Že v petek, 4. septembra, se na Planetu začenja veliki gasilski izziv, v katerem bodo požrtvovalni ter vrhunsko usposobljeni gasilci in gasilke iz prostovoljnih gasilskih društev premagovali zahtevne poligone. Voditelja oddaje sta Marko Potrč in Eva Cimbola.

Gasilci Planet TV Gasilci prvič na Planetu že v petek, 4. septembra!

PGD Jarenina je društvo, ki izstopa, kot pravijo sami, po čistoči, saj so glede te zelo strogi, tudi ko pridejo z intervencij. Nič drugače ni bilo, ko so bili vsi utrujeni in pred povsem neznanim izzivom leta 2015. Takrat so sodelovali pri množičnih migracijah na mejnem prehodu Šentilj. 

Mi smo bolj osredotočeni na naravne nesreče, toče in požare, ampak takrat je bilo treba pomagati ljudem in smo priskočili na pomoč, pravijo gasilci. Skupaj s civilno zaščito, policijo in vojsko so pomagali drugim. Od raztovora tovora, oskrbe goriva do same požarne varnosti. Dnevi so bili dolgi in naporni, tam so pomagali tudi po 12 ur.

PGD Jarenina sicer pokriva območje krajevne skupnosti Jarenina, na pomoč pa priskoči prav tako v vsej občini Pesnica.
V letu 2019 so se odzvali na sedem intervencij, letos pa so se odločili za nov izziv. Prijavili so se v našo oddajo Gasilci.

Oddaja Gasilci na sporedu v petek ob 20. uri na Planetu.
Gasilci Planet TV Končno! Gasilcem in drugim, ki rešujejo, 120 milijonov evrov. Gasilci Planet TV Pokukajte v zakulisje oddaje Gasilci #foto #video Gasilci Planet TV To ta petek čaka sedem prostovoljnih gasilskih društev #video Gasilci Planet TV Slaba izkušnja že na prvi intervenciji: Sebe sem krivil, da sem bil prepočasen! #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin