SiolNET. Planet TV Gasilci
0,11

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Gasilke v podporo kolegom #video

0,11

termometer

Velikega gasilskega izziva se je udeležilo sedem pogumnih prostovoljnih društev, že ta petek pa bomo priča spopadu dveh najboljših. Zmagovalca finalne oddaje, ki bo na sporedu ta petek ob 20. uri na Planetu, čaka donacija v višini 30 tisoč evrov in zlata čelada.

Gasilci Planet TV Nagradna igra: Bi znali priskočiti na pomoč, če zagori obleka na človeku?

Gasilke PGD Predoslje se vedno rade odzovejo na pomoč. Tako ali drugače. Ko so podporo potrebovale sotekmovalke v oddaji Gasilci, so jih prišle spodbujat s tribun in navijale zanje. Zdaj, tik pred petkovim finalom, pa bodrijo tudi gasilce. Svojega favorita že imajo, k navijanju pa v naslednjem videu vabijo tudi vas.

V petek bo pred nami napet dvoboj med finalistoma PGD Leskovec in PGD Dragatuš. Štajerci so stavili, da bodo, če zmagajo, šli s snemanja z Zbiljskega jezera kar peš domov do Leskovca. Na drugi strani Belokranjci v finalu obljubljajo zabavo in tudi obisk svojih, kot pravijo, za njihov kraj značilnih tamburašev, ki bodo poskrbeli za še bolj vroče ozračje. V vsakem primeru tekmovalce čakajo najbolj zahtevne igre do zdaj, zmago pa bo odnesel boljši.

Finalna oddaja Gasilci bo na sporedu v petek ob 20. uri na Planetu. Ne zamudite!
Gasilci Planet TV Bučne priprave na finale v Dragatušu #video #foto Gasilci Planet TV "Če zmagamo, gre poveljnik peš iz Zbilj do Leskovca" #video Gasilci Planet TV Vam bodo gasilci letos lahko prinesli koledar?  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin