SiolNET. Planet TV Fittest Family
1,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Fittest Family

Marko Potrč: Počutim se bolje kot pri 20 letih

1,09

termometer

Marko Potrč |  | Foto:

Marko Potrč je pred dnevi praznoval 39. rojstni dan, ob tem pa je na svojem profilu na družbenem omrežju zapisal, da let ne čuti in se kljub kakšni gubici več danes počuti bolje kot pred 20 leti.

Marka lahko od ponedeljka do srede in v soboto ob 21. uri vidite v oddaji Fittest Family.

Voditelj Marko Potrč, ki je imel vedno rad športne aktivnosti, se zadnjih pet let svoji fizični kondiciji posveča še bolj zagrizeno, temu primerno pa je tudi počutje. Ob rojstnem dnevu, ki ga praznuje 20. maja, je zato na družbenem omrežju Instagram zapisal, da je danes, čeprav je starejši, pravzaprav v boljši fizični pripravljenosti kot v mlajših letih.

"Izgledam starejši. Verjetno zato, ker tudi sem starejši. Ni ravno hude znanosti za tem," se je pošalil ob rojstnodnevnem zapisu in dodal: "Ampak počutim se boljše kot pri dvajsetih! Brez pretiravanja."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marko, 39 let. Od danes naprej. Wow! Že? Skoraj 40?! Joup, zgledam starejši. Verjetno zato, ker tudi sem starejši. Ni ravno hude znanosti za tem 😆 Ampak počutim se boljše kot pri 20-ih! Brez pretiravanja. Vem, so ljudje tam zunaj, ki bi se sami bolje počutili, če bi jaz na fotkah imel lepo zaobljen pivski trebušček in lušten podbradek. Verjetno potem tudi ne bi bilo skrajno prinitivnih komentarjev pod kakšnimi zapisi medijev in na FB... ampak na srečo je precej več takšnih, ki mi znajo povedat, da jih moja volja do aktivnega življenja in športa prav vleče na to pot. In to me veseli. Zelo. Rad tečem, rad kolesarim (tudi v nalivu kot danes in pridem domov premočen, a z nasmehom), rad plavam, rad grem na kak triatlon, rad grem v gym in rad grem prijatlu Tomažu prešvicat majico z rokavicami na rokah v ring. Vse to; moje super počutje in občutek, da si morda komu dal malo zagona, tudi mene žene naprej. Močneje in hitreje. Let ne čutim. Ja, mam kakšno gubico al pa dve več. To dejansko so leta. Imam pa tudi več kondicije, moči in volje kot sem imel pri 30-ih. In to je top sh** občutek! 💪🏻 Pa da vidim, kje bom, ko pride številka 40 🤘🏻 Mejte se radi. Ne bit hejterji. Ker hejterji so švoh 😆

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

"Če bi imel pivski trebušček, bi bilo manj primitivnih komentarjev"

Markova izklesana postava pa gre pogosto v nos spletnim komentatorjem, a z negativnimi odzivi si voditelj ne beli glave. "Vem, so ljudje tam zunaj, ki bi se sami bolje počutili, če bi imel na fotkah lepo zaobljen pivski trebušček in lušten podbradek. Verjetno potem tudi ne bi bilo skrajno primitivnih komentarjev pod kakšnimi zapisi medijev in na Facebooku," je zapisal. Sam se raje osredotoča na tiste posameznike, ki jih s svojim zgledom spodbuja k bolj aktivnemu življenju. Poleg športnih aktivnosti je namreč ravno to tisto, kar mu daje zagon.

"Let ne čutim. Ja, imam kakšno gubico ali pa dve več. To dejansko so leta. Imam pa tudi več kondicije, moči in volje kot sem jih imel pri 30 letih," je še zapisal v objavi, ki je v enem dnevu zbrala več kot 1200 všečkov, in vsem želel več ljubezni in manj sovraštva.

Nov del oddaje Fittest Family prihaja že v soboto ob 21.00, ko se bosta na novem poligonu pomerili še dve slovenski družini, od ene pa se bomo poslovili ...
Fittest Family Planet TV Tako so v kopalkah videti trenerji in voditelja oddaje Fittest Family #foto Fittest Family Planet TV Velika junakinja šova nasmejala vse: to jo je pred izzivom najbolj skrbelo #video Fittest Family Planet TV Tako vroče fotografije objavlja nekdanja hrvaška smučarka #foto
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin