SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0,42

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezdnici je sprememba scenarija vzela sapo

0,42

termometer

Nocoj ob 23. uri si boste lahko na Planetu premierno ogledali zgodovinsko dramo z naslovom Ana Karenina. Gre za filmsko upodobitev istoimenskega družbeno-kritičnega romana Leva Tolstoja, v glavnih vlogah pa bosta nastopila Keira Knightley in Jude Law. V nadaljevanju lahko preberete, kaj je v enem izmed intervjujev o Ani Karenini povedala glavna igralka.

Ano Karenino v filmski zgodbi igra Keira Knightley, ki je povedala, da je morala že pred začetkom snemanja za poistovetenje z likom dobro predelati in osvojiti Anino značajsko razdvojenost. "Včasih igra popolno mater, popolno ženo, popolno ljubimko, vendar pa ne more utišati demona v sebi, ki temu igranemu idealizmu nasprotuje," je Ano opisala Keira.

Planet TV

Nihanje med konstantnim nošenjem maske in kazanjem resničnega jaza ruskih aristokratov je v filmu režiser poskušal poudariti tudi z drzno spremembo, ki jo je uvedel med samim nastajanjem filma. Dogajanje je namreč prestavil v staro, veličastno gledališče z gibljivo kuliso in se s tem poklonil Shakespearjevim besedam, ki opisujejo ves svet kot oder in vse može in žene kot igralce.

Preživetje v divjini Planet TV Na zahteven izziv se bo tokrat podala prva ženska #video

Keira Knightly je priznala, da ji je ob napovedi te drzne poteze na snemanju sprva zastal dih, nato pa se je odločila slepo zaupati režiserjevi presoji.

Planet TV

V nadaljevanju je igralka razkrila, da njej osebno Ana Karenina karakterno ni blizu. "Sama je pravzaprav ne maram ravno, saj je popolna narcisoidna oseba. Mislim, da Tolstoj pri bralcih niti ni nameraval doseči neke naklonjenosti do nje," je dejala Keira, nadaljevala pa: "Ana ima sebe zelo rada, vendar se hkrati tudi sovraži. Verjetno zaradi sramu, ki ga čuti, ko prekrši svoja etična prepričanja."

Srečno samski Planet TV Srečno samski – serija s terapevtskim učinkom
Zgodovinsko dramo Ana Karenina s Keiro Knightley v glavni vlogi si lahko ogledate nocoj ob 23. uri na Planetu!
Iva Krajnc Bagola Planet TV Igralka presenetila z družinskim glasbenim nastopom #video Pri Črnem Petru ep09 Planet TV Rebeka Dremelj: Trenutno sem v vlogi učiteljice, kuharice, hišnika, čistilke ... #intervju Pri Črnem Petru Planet TV Tako dneve zdaj preživlja Jasna Kuljaj #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin