SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vsemogočni Bruce povzročil težave telefonskim uporabnikom

0,02

termometer

Vsemogočni Bruce

Nocoj ob 19.45 bo na Planetu uspešnica Vsemogoči Bruce, v kateri Jim Carey igra možakarja, ki se tako pogosto pritožuje čez boga, da se mu ta odloči podeliti božanske moči. Telefonska številka, ki jo je v filmu uporabljal bog, pa je nekaterim uporabnikom telekomunikacijskih storitev povzročila veliko težav ...

V komediji Vsemogočni Bruce (Bruce Almighty) Jim Carrey igra televizijskega novinarja, ki se ves čas pritožuje in ima negativen odnos do vseh okoli sebe. Za vse svoje težave krivi boga, ki ga upodablja Morgan Freeman, ta pa mu naposled odgovori in mu ponudi izziv: za teden dni da svojo moč v Bruceove roke. Rezultat je zelo komičen, film pa je postal velika uspešnica, ki je v kinoblagajne prinesla skoraj pol milijarde ameriških dolarjev.

Vsemogočni Bruce

Film pa je nekaterim uporabnikom telefonskih številk povzročil precej težav. Namesto izmišljenih telefonskih številk, ki se običajno uporabljajo v filmih in na televiziji, je bila telefonska številka, ki jo je v Vsemogočnem Bruceu uporabljal bog, dejanska telefonska številka v številnih ameriških telefonskih območjih, zaradi česar so bili lastniki teh številk po premieri filma dobesedno preplavljeni s številnimi klici.

Vsemogočni Bruce

Za DVD so telefonsko številko spremenili

Ko so film nato izdali na nosilcih DVD, so številko spremenili v 555-0123. A tudi to se je izkazalo za slabo rešitev, saj sta to številko takrat uporabljali tudi radijska postaja v Koloradu in neka ženska na Floridi, ki sta nato neprestano prejemali klice ljudi, ki so želeli govoriti z bogom. Producenti so dokončno rešili težavo tako, da so ti dve telefonski številki kar odkupili.

Jima Carreyja si lahko v filmu Vsemogočni Bruce ogledate nocoj ob 19.45 na Planetu.
Rebelde Planet TV Spremljajte Rebelde na Planetu Jose Ron Planet TV Zvezdnik zaradi pika škorpijona pristal na urgenci #foto Planet na obisku Planet TV Delavnica za vse čokoholike #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin