Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
16. 1. 2022,
8.00

Osveženo pred

2 leti, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Vicenzo Natali Nicole De Boer

Nedelja, 16. 1. 2022, 8.00

2 leti, 3 mesece

Ta igralka sploh ni vedela, kaj govori v svoji vlogi #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03
Nicole De Boer

Nocoj si boste na Planetu ob 23.05 lahko ogledali misteriozno akcijo z naslovom Kocka (Cube). V glavni vlogi bodo nastopili Maurice Dean Wint, Nicky Guadagni in Nicole de Boer, ki je v enem izmed intervjujev razkrila nekaj zanimivih podrobnosti, povezanih z vlogo, v kateri nastopa v filmu, in tem, kako je bilo sodelovati z režiserjem Vincenzem Natalijem.

Filmska zgodba govori o šestih povprečnih ljudeh, ki se zbudijo v nadrealističnem zaporu, sestavljenem iz nenavadnih futurističnih sob v obliki kocke. Vsi so oblečeni v enaka oblačila in se ne poznajo med sabo. Nihče ne ve, kje so, kako so prispeli tja, kjer so, niti tega, kdo so preostali. Soba, v kateri so, je s težkimi kovinskimi vrati povezana s še šestimi skoraj identičnimi sobami, ki so spet povezane z naslednjimi šestimi sobami, le da vsaka skriva drugačno, smrtno nevarno past. Izbor zapornikov je na prvi pogled videti naključen, a kmalu se izkaže, da ima vsak izmed njih znanje in veščine, ki bi lahko prispevale k skupni rešitvi vseh iz tega neskončnega blodnjaka, polnega nenavadnih pasti.

Nicole de Boer in drugi člani filmske zasedbe v prizoru iz filma | Foto: IMDb Nicole de Boer in drugi člani filmske zasedbe v prizoru iz filma Foto: IMDb Igralka Nicole de Boer v filmu igra matematično genijko. V začetku intervjuja je razkrila, da v resničnem življenju na tem področju ne blesti tako kot v filmski zgodbi. "V filmu igram matematičarko, kar je od mene zahtevalo res veliko igralskih sposobnosti. Na izpitu iz matematike sem namreč padla, že v drugem letniku pa sem ga morala opravljati trikrat. Ne vem niti, kaj točno sem govorila v filmu," je priznala. V nadaljevanju je dodala, da je filmska ekipa sicer opravila veliko raziskav na tem področju, preden je končala pisanje scenarija. "Mislim, da so dobro opravili svoje delo in da tudi jaz v filmu delujem tako, kot da res vem, kaj govorim. Verjetno so za to kriva predvsem očala," je v šali dodala igralka.

Osebno z Valentino Plaskan
Planet TV Priljubljena pogovorna oddaja odslej daljša in z novim terminom #video

V nadaljevanju intervjuja je Nicole de Boer spregovorila še o tem, kako je bilo sodelovati z režiserjem Vincenzem Natalijem. "Krasno je bilo delati z njim. Je namreč izredno talentiran moški. Izredno dobro zna predstaviti strašne, klavstrofobične prizore. Z njimi res zna ohraniti zanimanje gledalca, ne glede na omejenost prostora. Tudi s filmom Kocka je naredil enako. V rokah drugega režiserja bi filmska zgodba z lahkoto postala dolgočasna, ampak ne pri Vincenzu, ki je res odličen režiser," je sodelavca hvalila igralka.

Doc - v dobrih rokah
Planet TV Postavni zvezdnik: Če se ne bi zadrževal, bi danes tehtal 200 kilogramov

V nadaljevanju intervjuja je igralka spregovorila še o tem, kaj ji je na snemanju predstavljalo največji izziv: "To ni bila majhnost zasedbe, ampak predvsem majhnost prostora, v katerem smo snemali. V majhnih prostorih je namreč težko zgodbo ohraniti zanimivo. Majhnost zasedbe pa me ni motila, saj mi je ljubše delati v manjših skupinah." O tem je nato razkrila še: "Majhnost prostora je name delovala klavstrofobično. Celotno vzdušje na snemanju je narekovala barva scene, saj je bila vsaka soba drugačne barve. Če smo začeli snemati ob šestih zjutraj v beli sobi, je bilo to dobro. Če pa smo začeli snemati v rdeči sobi, je to zelo vplivalo na moje razpoloženje. Po nekaj urah snemanja sem bila pogosto že kar slabe volje, a sem se trudila ostati profesionalna."

Celoten intervju z igralko Nicole de Boer si lahko pogledate na spodnji povezavi.

Misteriozno akcijo z naslovom Kocka (Cube) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 23.05, pred tem pa ne zamudite še znanstvenofantastičnega filma Labirint: Pogorišče (The Maze Runner: Scorch Trials), ki se bo začel ob 20.45.

bruce willis
Planet TV Tega o igralcu gotovo še niste vedeli!
Poroka na prvi pogled
Planet TV Devičnik iz šova postal seks simbol #foto
Ženski večer
Planet TV Ali se ženske res pogovarjajo samo o oblekah, moških in seksu? #video
brad pitt
Planet TV Brad Pitt začenja novo kariero v glasbeni industriji
Več ekskluzivnih vsebin pa lahko najdete tudi na Planeteka.si. Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube
Ne spreglejte