SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
1,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
istanbulska nevesta

Najvplivnejša tv-družina pred najhujšo preizkušnjo doslej #foto

1,08

termometer

Istanbulska nevesta

Bliža se veliki finale druge sezone Istanbulske neveste in družina Boran se bo morala soočiti s šokantnimi dogodki in veliko izgubo. Užaloščeni Adem začne vleči svoje niti in družinska sreča Boranovih začne razpadati, saj poleg narušenega poslovnega imperija visoko nosečo Surejo čaka grozljiv zdravstveni pretres ... Nov del bo na Planetu že ob 19. uri!

Pred nami so le še štirje deli Istanbulske neveste, v četrtek, 14. marca, bosta na sporedu dva dela zapored (ob 19. in ob 20. uri). Zadnja dva dela sledita v petek, 15. marca, in v ponedeljek, 18. marca, ob 19. uri.

Istanbulska nevesta

Minule dele Istanbulske neveste so zaznamovali mnogi prepiri, a tudi ljubezen. Družina Boran kljub vsem preizkušnjah drži skupaj, celo spletkarska Ipek se vendarle zazre vase. Vendar pa najvplivnejšo tv-družino tik pred zaključkom sezone čaka najhujša preizkušnja doslej, ki jo lahko še bolj poveže - ali dokončno zlomi.

Istanbulska nevesta

Rejhan naredi samomor, z izgubo matere pa Adem izgubi tudi vse zavore in njegova sla po maščevanju nima dna. Medtem ko se družina Boran veseli uspeha novega podjetja, pa tudi družinske sreče, se pred dvorcem pojavi policija z nalogom za Fikretovo aretacijo.

Istanbulska nevesta

Noseči Sureja in Ipek sta vznemirjeni, vendar ju skuša mama Esma pomiriti. A novinarji hitro izvohajo škandal in novica o Fikretovi aretaciji odjekne tudi v medijih, kar vpliva na vrednost delnic. Ipek trdi, da ima zagotovo vmes prste Adem, Fikret pa še vedno meni drugače, medtem ko skuša Faruk s preiskavo priti zadevi do dna.

Istanbulska nevesta

Na sodišču ne šokira le en dogodek, ampak dva, saj Sureja zakrvavi. Faruk jo povsem pretresen pospremi v bolnišnico, bolečina nesrečno prekinjene prve nosečnosti je še živa. Nujno morajo sprožiti porod in družina je vsa iz sebe od skrbi, Sureja pa se boji najhujšega ...

Ne zamudite najbolj razburljivih delov Istanbulske neveste že ob 19. uri na Planetu!

Istanbulska nevesta

Ozcan Deniz Planet TV Turški zvezdnik se ločuje Istanbulska nevesta Planet TV Lepa igralka navdušila na modni brvi Istanbulska nevesta Planet TV Najslavnejša turška teta praznovala abrahama
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • Sajhi / 14.03.2019. ob 22:29 0 0

    To pa je objava ha zelooooo pomembno

    0 0
delitve: 212
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin