SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
2,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Film in TV

Najbolj vroči filmski prizori vseh časov #foto

2,12

termometer

filmi
Foto: Planet TV

Prav vroči filmski prizori naj bi bili za igralce najtežji, ampak v nekaterih kultnih filmih jim je, s čimer bi se zagotovo strinjali številni navdušeni gledalci, do potankosti uspelo. Kdo se ne spomni plesa in poljuba v dežju nepopravljivega romantika Noaha Calhouna ter sprva zadržane in malce ošabne Allie Hamilton, ki sta ju odigrala Ryan Gosling in Rachel McAdams v filmu Beležnica? V nadaljevanju vam predstavljamo še nekaj filmov, ki so se s svojimi vročimi prizori zapisali v filmsko zgodovino.

Titanik (Titanic)

Vsi poznamo kultni odtis roke na orošenem steklu avtomobila. Prizor je vsekakor strasten in čuten.

filmi Foto: Planet TV

Umazani ples (Dirty Dancing)

Prepletanje in igra teles, ki sta se prek strastnih korakov na plesnem parketu preselila na mlado in sprva sramežljivo Baby ter divjega, strastnega plesalca Johnnyja, ki ga je upodobil pokojni Patrick Swayze. Film v vrtincu prepovedane ljubezni je postal kulten.

filmi Foto: Planet TV

Čedno dekle (Pretty Woman)

Prizor, ko v romantičnem filmu nagajiva in prav nič sramežljiva Julia Roberts v vlogi Viviane ovije noge okoli miljarderja Edwarda, ki ga odigra Richard Gere, ostaja edinstven. Igra erotike in poželenja s pridihom hudomušne navihanosti in zabave.

filmi Foto: Planet TV

Zlatolasi angel smrti (Barb Wire)

Film Zlatolasi angel smrti (Barb Wire) se začne zelo vroče, ko Pamela Anderson zapleše vroči striptiz pred podivjano množico moških. Prizor se konča nekoliko nenavadno, ko protagonistka zaluča svoj čevelj v glavo nesramnemu obiskovalcu. Čevelj se mu zapiči v čelo.

filmi Foto: Planet TV

Duh (Ghost)

Da je dotik kralj vseh človeških čutov, so vedeli tudi ustvarjalci filma Duh. To so nazorno prikazali v delu, v katerem umorjeni Sam (Patrick Swayze) in njegova žena Molly (Demi Moore) višek erotike dosežeta skozi dotike ob oblikovanju glinene posode.

filmi Foto: Planet TV

Nekaj izmed omenjenih filmov si ta konec tedna lahko ogledate tudi na Planetu. V soboto, 4. avgusta, ob 20.uri bo na sporedu eden najbolj priljubljenih ljubezenskih filmov Titanik. V nedeljo, 5. avgusta, ob 22.45 pa še film Zlatolasi angel smrti s Pamelo Anderson v glavni vlogi.
Titanik Planet TV Sobotna romantika s Titanikom

 

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin