SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Igralec na snemanju prejel precej nenavaden ugriz #foto

0,30

termometer

Planet TV

Nocoj ob 20. uri si boste lahko na Planetu ogledali akcijsko komedijo Polnočni obračun (Shanghai Knights), kjer bosta moči v glavnih vlogah spet združila Jackie Chan in Owen Wilson. Film je nadaljevanje uspešnice Opoldanski obračun (Shanghai Noon). Snemanje filma pa je spremljalo tudi nekaj zanimivih zapletov. Predstavljamo vam jih pet.

1. V prizoru na tržnici, kjer Wang, ki ga igra Jackie Chan, prevrača stojnice s sadjem, so morali pravo sadje zamenjati z umetnim, saj je sok pravega sadja umazal oblačila igralcev in jim uničil mejkap. Zaradi tega je snemanje na začetku potekalo izjemno počasi, saj je bilo veliko prekinitev, da so mojstri ličenja in kostumografi popravili narejeno škodo.

Prizor na tržnici Prizor na tržnici Foto: Printscreen YouTube

2. Prizor z Jackiejem Chanom ob ognju na vrhu gore je režiserju prinesel kazen v višini 100 tisoč ameriških dolarjev. Ogenj so namreč zanetili v nacionalnem parku, brez predhodnega dogovora z nadzorniki parka.

Prizor, vreden 100 tisoč ameriških dolarjev. Prizor, vreden 100 tisoč ameriških dolarjev. Foto: Printscreen YouTube

3. Prizor, kjer se Wang umiva v kadi, je Chanov najljubši in največkrat sneman prizor v filmu. V enem izmed intervjujev je to utemeljil z naslednjim argumentom: "V vlogah, ki jih igram, se imam redko priložnost obnašati kot butec. Sceno smo morali velikokrat posneti, ampak le zato, ker sem jaz med snemanjem tega prizora tako užival."

Chanov najljubši in največkrat sneman prizor Chanov najljubši in največkrat sneman prizor Foto: Printscreen YouTube

4. Med snemanjem prizora, kjer ovca liže spečega Roya (Owna Wilsona) po obrazu, je prišlo do nepričakovanega zapleta, saj ga je ovca močno ugriznila v brado.

Speči Roy in "ljubeča" ovca Speči Roy in "ljubeča" ovca Foto: Printscreen YouTube

5. Jackieja Chana v Polnočnem obračunu redko vidimo brez srajce. Z njo je zakrival modrice in praske, ki jih je dobil med snemanjem filma, saj je večino kaskaderskih prizorov posnel sam, brez pomoči dvojnikov.

Akcijsko komedijo Polnočni obračun (Shanghai Knights) si lahko na Planetu ogledate nocoj ob 20. uri!
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Planet TV Planet TV Bi v krizni situaciji znali zanetiti ogenj? #video 360° Preživetje v divjini Planet TV Ekskluzivno: poglejte prve utrinke ekstremne preizkušnje Preživetje v divjini #video Marko Potrč in Eva Cimbola Planet TV Prihaja veliki gasilski izziv!  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin