Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 9. 2019,
15.58

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Planet TV Hitri in drzni Planet 2 Planet PLUS

Petek, 13. 9. 2019, 15.58

4 leta, 7 mesecev

Filmski vikend na Planet TV

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

V soboto in nedeljo bodo filmi na Planetu, Planet 2 in Planet PLUS poskrbeli tako za smeh kot dobro mero adrenalina, še posebno pa priporočamo ogled akcijskega filma Hitri in drzni 7, ki bo v nedeljo ob 20. uri predvajan premierno na slovenskih televizijah.

Planet v soboto

Ob 14.05 bo na sporedu simpatični animirani film Coraline, ki je bil nominiran za oskarja, na spletni strani IMDb pa ima oceno 7,7. Coraline je pustolovska 11-letnica, odklene skrivnostna vrata in se znajde v vzporednem svetu, ki se zdi popolna različica njenega, a skriva temačno skrivnost.

Za večerno zabavo bo po prenosu nogometne tekme Prve lige Telekom Slovenije med NK Maribor in NK Aluminij (ob 20. uri) poskrbel nepozabni Rowan Atkinson v komediji Johnny English 2 (Johnny English Reborn). Agent Johnny English se bo tokrat spopadel z mednarodnimi teroristi, ki lovijo kitajskega predsednika vlade. Film, v katerem igrata tudi Rosamund Pike in Dominic West, bo na sporedu ob 22.20.

Planet 2 v soboto

Na Planet 2 bo medtem poskrbljeno za akcijo, saj bo ob 20. uri na sporedu film Hitri in drzni 5 (Fast Five), ob 22.10 pa sledijo še Neslavne barabe (Inglourious Basterds) Quentina Tarantina. Film je bil nagrajen z oskarjem za najboljšo stransko vlogo (Christoph Waltz), na splsetni strani IMDb pa ima oceno 8,3.

Planet PLUS v soboto

Če Planet v soboto prinaša smeh, Planet 2 pa akcijo, bo Planet PLUS pravi naslov za romantiko. Ob 20. uri bo na sporedu komična romanca Ljubezen, ločitev in nekaj vmes (It's Complicated) z zvezdniško igralsko zasedbo (Meryl Streep, Alec Baldwin in Steve Martin). Film govori o ločencih srednjih let, ki na proslavi sinove diplome ponovno obudita iskrico v svojem odnosu. Reč ne bi bila zapletena, če se on ne bi vmes znova poročil, ona pa se dobiva z nekom drugim. Iskrivi film je bil nominiran za tri zlate globuse.

Planet TV | Foto:

Planet v nedeljo

V nedeljo ob 20. uri bo na Planetu akcijski spektakel Hitri in drzni 7 (Furious 7), ki bo predvajan premierno na slovenskih televizijah. Gre za zadnji film, ki ga je posnel prezgodaj preminuli Paul Walker. V sedmem nadaljevanju uspešne franšize se Dominicova ekipa sooči s srdom Deckarda Shawa, ki se hoče maščevati za brata, ki je v prejšnjem delu obležal v komi ... Film je bil nominiran za zlati globus, na spletni strani IMDb pa ima oceno 7,2.

Hitri in drzni 7
Planet TV Premiera meseca: Hitri in drzni 7

Ob 23.15 bo na sporedu še triler Dolg (The Debt) s Helen Mirren, Samom Worthingtonom in Jessico Chastain. Zgodba govori o treh agentih izraelskega Mosada, ki leta 1965 v Berlinu lovijo nacističnega vojnega zločinca. 30 let pozneje jih dohitijo posledice preteklih dejanj ...

Planet 2 v nedeljo

Na Planetu 2 bo medtem v nedeljo ob 20. uri za zabavo poskrbela komedija Stara šola plesa (Kickin' It Old Skool) o mladem plesalcu breakdancea, ki se med nastopom udari v glavo in za 20 let pade v komo. Ko se leta 2006 zbudi, želi s pomočjo dekleta in svojih staršev spet obuditi svojo plesno kariero.

Planet PLUS v nedeljo

Planet PLUS pa bo nedeljo polepšal s komično romanco Sladka srečanja (The Cake Eaters), ki bo na sporedu ob 20. uri. V glavni vlogi igrajo Kristen Stewart, Melissa Leo in Bruce Dern, zgodba pa govori o dveh družinah, ki se po vrnitvi enega od sinov ponovno zbližata. A ponovno snidenje zbudi tudi stare duhove in težave, ki jih morajo skupaj rešiti.

Planet TV | Foto:

Na dolžnosti
Planet TV Tretja sezona ene najboljših britanskih kriminalnih serij
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte