SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0,40

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Film in TV

Bizarna dejstva o Nicolasu Cageu, za katera niste vedeli

0,40

termometer

Čarovnikov vajenec

Nicholas Cage je vsem dobro znan igralec, vendar pa obstaja veliko nenavadnih stvari, ki jih večina o njem ne ve. In ker pustolovščina Čarovnikov vajenec, v kateri je odigral glavno vlogo, v nedeljo ob 22.10. prihaja na Planet, smo o igralcu poiskali nekaj bizarnih dejstev.

1. Hobotnica kot domača žival

Namesto psa ali mačke si je igralec za hišnega ljubljenčka omislil hobotnico. Rekel je, da mu pomaga pri vživljanju v filmske vloge.

Čarovnikov vajenec Planet TV Nedeljski večer s Čarovnikovim vajencem

2. Pokopan bo v piramidi

Nicolas Cage si je že kupil svoje zadnje domovanje. In to ne kakršnegakoli, temveč skoraj tri metre visoko piramido na pokopališču v New Orleansu.

3. Za vlogo žrtvoval dva zoba

Za vlogo v filmu Birdy iz leta 1984 si je igralec dal kirurško odstraniti kar dva zoba.

4. Zaradi psa tožil znano igralko

Leta 2008 je Nicolas Cage tožil igralko Kathleen Turner, ker ga je ta obtožila, da je ukradel njenega psa. Tožbo je tudi dobil in dosegel, da se mu je igralka javno opravičila.

Čarovnikov vajenec

5. Je velik zapravljivec

Leta 2007 je kupil kar 22 avtomobilov, od tega 9 znamke Rolls Royce. Za 276.000 dolarjev pa je kupil tudi lobanjo dinozavra, pri čemer je na dražbi premagal igralskega kolega Leonarda DiCapria.

6. Kupil je dvorec v kateri straši, da bi napisal grozljivko

Z nakupom dvorca Lalaurie v New Orleansu, v kateri je nekoč živela zloglasna serijska morilka Madame Delphine LaLaurie, je hotel dobiti navdih za pisanje grozljivke. Dvorec je bil zaradi finančni težav primoran prodati, grozljivke pa tudi ni nikoli dokončal.

Pustolovščina z Nicolasom Cageom, Jayem Baruchelom in Monico Bellucci prinaša nepozabno avanturo v svet čarovnije. Čarovnikov vajenec (The Sorcerer's Apprentice) bo na sporedu v nedeljo ob 22.10. na Planetu.
V njenih čevljih Planet TV V njenih čevljih: v soboto ob 20.00 Prijateljeva punca Planet TV Komična sobota s Prijateljevo punco

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin