[VIDEO] Ponesrečen prizor s snemanja: Poskus zaroke se je končal v smehu

Za vas smo pripravili še en ponesrečen posnetek iz zakulisja snemanja Ene žlahtne štorije. Poglejte, kako se je zalomil prvi poskus zaroke med Bonijem in Marijo!

[VIDEO] Ponesrečen prizor s snemanja: Poskus zaroke se je končal v smehu
Foto: Planet TV

Čeprav so igralci odlično pripravljeni na snemanje Ene žlahtne štorije, se vseeno zgodi, da kakšen prizor spodleti. Tako je na primer Majo Blagovič v vlogi Marije popadel smeh med snemanjem romantičnega prizora, ki bi se moral končati z zaroko. Ko je Milan Vodopivec, ki igra Bonifacija, pokleknil pred njo, sta oba izgubila koncentracijo in se pošteno nasmejala. Nasmejte se tudi vi, vsekakor pa ne pozabite na nov del Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV!

Ena žlahtna štorija Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v Eni žlahtni štoriji? Na Grediču po razburjenju s poroko in nezgodo z gobami vlada utrujeno, a mirno razpoloženje. Berto pospravlja stare spomine, zmoti ga Mišin klic. Če hoče posojilo, naj se le podviza v Ljubljano! Maja in Žan se ukvarjata z njunim sinom, ki za čuda nima več apetita. Vsaj do materinega mleka ne. Avguštin in Zala pa imata romantičen zajtrk. Beseda steče o njuni poroki, ki se je oba veselita. Pri tem Zala pride na idejo. Očetu bo uredila ljubezensko življenje, pa naj stane, kar hoče! Eli in Ibro se medtem zbita vrneta iz porodnišnice. Ibro gre s fanti proslavljat rojstvo bodočega celotnega napada slovenske nogometne reprezentance, Eli pa ne zdrži več pritiska. Ko končno objame sestro, plane v jok. Zala jo tolaži, a tudi ona ve, da Eli čakajo težki časi ...

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do petka ob 20. uri, ponovitev pa lahko ujamete naslednji dan popoldne.

Več o seriji tudi na Facebook strani.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano