[VIDEO] Katera pupa bo Marijina priča? Poglejte!

Zala ponudi Mariji svojo nekdanjo poročno obleko, Marija pa ima težave izbrati poročno pričo. Katera od pup bo njena priča? Poglejte!

[VIDEO] Katera pupa bo Marijina priča? Poglejte!
Foto: Planet TV

Marija obžaluje, da za poroko nima nobene nove obleke, zato Zala Mariji ponudi svojo poročno obleko, ki ji je nikoli ni uspelo uporabiti. Raznežena Marija mora izbrati tudi poročno pričo, medtem ko si riža na poroki ne želi. Poglejte njene načrte v ekskluzivnem posnetku zgoraj, več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV.

 

Ena žlahtna štorija Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v eni žlahtni štoriji? Celoten moški del Grediča in Štorij je v stanju blage panike zaradi obiska postavne finančnice iz Ljubljane. Fatalna Miša pa tega niti ne opazi. Preostali so zaposleni s pripravami na Marijino in Bonifacijevo poroko. Dekleta so navdušena nad novico, na skrivaj hitijo pripravljat dekliščino. Le kaj bodo ušpičile poredne Špacapanke? Avguštin pomaga obleči očeta, ki nima prave svečane obleke, saj je do zdaj ni potreboval. Zala sreča Mišo, ki jo začuda dobro pozna. Toda zakaj spomini na Mišo niti slučajno niso prijetni?

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do petka ob 20. uri, ponovitev pa lahko ujamete naslednji dan popoldne.

Več o seriji tudi na Facebook strani.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano