Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 9. 2015,
13.48

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Janez Starina Medea Novak Ena žlahtna štorija

Sreda, 23. 9. 2015, 13.48

6 let, 6 mesecev

[VIDEO] Hormoni divjajo v Štorijah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Ena žlahtna štorija | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Maja in Zala menita, da se "vsem nekaj dogaja", medtem ko se sami po tolažbo zatečeta k čokoladi ...

Zali se zdi, da se je vsem moškim v Grediču zmešalo, svoje skrbi pa deli tudi z Majo, s katero kramljata ob sladkanju s čokolado. Maja meni, da se “vsem nekaj dogaja”, celo njunemu očetu, medtem ko z Zalo posedata na fotelju, se smilita samima sebi in “se bašeta s čokolado”. Maja ne verjame, da je Adelina le prespala pri Bertu, Zala pa meni, da hodi Maji po glavi le seks. Ali misli tudi kaj na Žana? Odgovor poiščite v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV.

 

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v Eni žlahtni štoriji?  Berto ne more verjeti, da je Adelina res poljubila Bonifacija. A obenem v gostilni tudi Marija izve za poljub in se močno razjezi, kar je — vsaj za Adelino — zelo zgovorna reakcija ... Za poljub izve tudi škof, Marija pa gre še dlje in izsiljuje Bonifacija. Akcija na mestu primopredaje zgodovinskega artefakta se medtem zelo zaplete, ko se v igro vmeša še skrivni detektiv Avguštin. Smiljan in Ibro se kljub temu ne vdata. Smiljan uspe ujeti veliko ribo Žareta in njegovo Anico, ampak ali bo ulov plačal z lastnim življenjem?

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa je na sporedu prihodnji dan ob 16.30.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN (na voljo tudi za vse, ki niso Telekomovi naročniki in uporabljajo Moneto).

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Ne spreglejte