Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 9. 2015,
10.41

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Ena žlahtna štorija

Sreda, 16. 9. 2015, 10.41

6 let, 6 mesecev

[VIDEO] Ena žlahtna štorija: Bo Gušto končno poljubil Zalo?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Ena žlahtna štorija | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Gušto, 'pijan' od opojnih cvetov sv. Marleya, v vinogradu sreča Zalo, ki ga sumljivo vpraša, če je kaj kadil. On pa ji odvrne: ''Ma, ti nebeška lepota, ki se ji noben zemeljski človek ne more upreti …''

Se bo Gušto končno opogumil in poljubil Zalo? Preverite v nocojšnji epizodi Ene žlahtne štorije, ob 20. uri, na Planet TV.

Več o vsebini 11. dela nadaljevanke:

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Bonifaciju, ki doživi srečanje z "rajem Boba Marleyja" in zaradi tega obleži v jarku, pomaga Avguštin. Navdušeni Bonifacij, prevzet od Avguštinove dobrote, pa se pod vplivom substanc skoraj izpove. Na srečo pogovor prekine prihod policijskega inšpektorja, ki pa pozneje v župnišču najde rožo Sv. Marleyja. Toni se medtem postavi v vlogo žrtve in hoče poravnati nastalo škodo v vinogradu, kar je Zali še trdnejši dokaz, da je kriv prav Toni in nihče drug. Berto uživa v družbi Adeline in se naslaja v radostih druge pubertete. Ubogemu Bonifaciju na pomoč priskoči Marija, ki postreže z njeno "pehtranovo potico", kjer je pehtran nadomeščen z opojnimi cvetovi sv. Marleyja. In to čarobno potico poskusi tudi Avguštin. V vinogradu se od potice "žegnan" Avguštin sreča z Zalo. Inšpektor z Marijino pomočjo odkrije plantažo svete rože in zaloti starega znanca Smiljana med obdelovanjem njivice.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN.

Nova sezona Ene žlahtne štorije je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa prihodnji dan ob 15.45.

Eno žlahtno štorijo lahko spremljate tudi na Facebook strani.

Ne spreglejte