SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V Eni žlahtni štoriji so zapele pesti

0

termometer

Ena žlahtna štorija
Foto: Planet TV

Čeprav je v vasi te dni veliko izmenjavanja nežnosti, pa je napetost pripeljala tudi do drugačnih strasti ...

V 12. delu druge sezone najbolj priljubljene slovenske serije je skoraj prišlo do kar dveh pretepov, ki pa sta se na srečo oba končala prav hitro. Ob odkritju, da je Žan ne le zajadral v kriminalne dejavnosti, ampak s tem ogrozil tudi prihodnost njunega otroka, je Majo popadel bes. Neodgovornega očeta svojega otroka se je lotila s kupom papirja in pestmi, a jo je hitro ustavil inšpektor Zelnik.

Jezen je bil tudi Žan, saj je menil, da ga je inšpektorju prijavil Toni, zato se ga je hotel fizično lotiti. Visoki Toni, ojačan od dela na norveški naftni ploščadi, je Žana uspel umiriti in mu dopovedati, da sam pri tem ni imel nič. A tudi Toni preživlja težke trenutke, vendar se je sam znesel le nad kozarcem vina …

Ena žlahtna štorija Foto: Planet TV

Nova sezona Ene žlahtne štorije je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa je na sporedu prihodnji dan ob 16, uri.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN.

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin