Prvi gledalci si bodo nov del Ene žlahtne štorije ogledali v kinu!

Najbolj nestrpni oboževalci pristne slovenske romantične komedije si bodo lahko prvi del nove sezone Ene žlahtne štorije, podnaslovljene Mlade ljubezni, ogledali že v nedeljo, 3. septembra, ob 18.30 v Kinu Bežigrad. Vstopnice so na voljo brezplačno na blagajni kina.

Prvi gledalci si bodo nov del Ene žlahtne štorije ogledali v kinu!

Težko pričakovana nova sezona Ene žlahtne štorije bo kmalu doživela premiero, najbolj nestrpni gledalci pa si bodo lahko prvi del ogledali v Kinu Bežigrad v Ljubljani, kjer bo vladalo prav posebno vzdušje, saj se nam bodo pridružili tudi igralci in ekipa, ki ustvarja najbolj priljubljeno med štorijami.

Gledalci bodo lahko tako svoje najljubše obraze malih ekranov pozdravili že v nedeljo, 3. septembra, ob 18.30 in hkrati prvi pogledali premierni del nove štorije. Brezplačne vstopnice so že na voljo na blagajni Kina Bežigrad.

Ena žlahtna štorija: Mlade ljubezni prinaša nove obraze in nove zaplete, ki jih bodo krojile predvsem skrivnosti iz mladosti. V Štorije namreč pride Laura (Lea Mihevc), ki si želi spoznati svojega pravega očeta. A še prej mora ugotoviti, kdo to sploh je. Dogajanje nas bo zato popeljalo tudi v leto 1985, v čas mladinskih delovnih brigad. Medtem pa med vaščani završi tudi zaradi prihoda skrivnostnega bogataša, ki kupi vilo Vipolže. Prepričani so, da je Laura povezana z njim …

Leo Mihevc, novo zvezdnico Ene žlahtne štorije, lahko bolje spoznate tudi v intervjuju.

 

[video: 63978 / Ena žlahtna štorija: Mlade ljubezni]

 

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano