SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ima Adelina slab ali dober vpliv na Berta?

0

termometer

Ena žlahtna štorija
Foto: Planet TV

Tudi Maja in Zala se ne moreta zediniti, ali radoživa Adelina na Berta vpliva dobro, ali pa je vse skupaj za očeta preveč.

Radoživa Adelina je pogosto kamen spotike. Najprej sta se spričkali z Marijo, ki je komaj preprečila, da z Bertom nista pojedla potice, narejene z “zeliščem sv. Marleyja”, svoje pomisleke o slabem vplivu na očeta pa je izrazila tudi Zala. “Še v grob ga bo spravila,” se je pridušala, saj je Berta prav po novih dogodivščinah z Adelino izdal hrbet. A Maja se ne strinja z njo. “Zakaj ne bi bil človek vsaj še enkrat v življenju srečen?”

Adeline Bertov hrbet sploh ne skrbi, Bertu obljublja, da ga bo naučila plesati tango. “Če smo malo v letih še ne pomeni, da smo za staro šaro,” trdi.

Ena žlahtna štorija Foto: Planet TV

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa je na sporedu prihodnji dan ob 16. uri.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN (na voljo tudi za vse, ki niso Telekomovi naročniki in uporabljajo Moneto).

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin