SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ekskluzivna vsebina: Tudi igralcem se med snemanjem kdaj zalomi

0

termometer

 | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Med snemanjem Ene žlahtne štorije se igralci včasih tudi zmedejo, kar privede do mnogih smešnih situacij.

Med snemanjem Ene žlahtne štorije ne gre vedno vse kot po maslu, a ravno zato so prizori, ki ne sledijo scenariju, včasih še bolj zabavni. V zgornjem posnetku si lahko ogledate, kako sta Marija in Zorica poskrbeli za nekaj smeha ob ponesrečenem prizoru, kako bi prizor moral potekati, pa preverite nocoj ob 20. uri na Planet TV.

Tudi igralcem se med snemanjem kdaj zalomi1 | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v novem delu Ene žlahtne štorije? Zala je šokirana in ne ve, kaj naj si misli o Avguštinovi snubitvi, dogajanje pa iz daljave opazuje tudi Anica, ki ji vse skupaj ni prav nič všeč. Berto, ki se je odločil, da res odide za Adelino prek luže, pa naleti na novo težavo — finančno. Srečna ni niti Selma, saj se je njen sin Ibro postavil proti lastni materi in stopil na Elijino stran, za katero pa Selma sumi, da je preračunljiva in jo zanima le lastna korist. Aničino razpredanje o Zali in Avguštinu pride tudi do Tonija ...

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa je na sporedu prihodnji dan ob 16.30.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN (na voljo tudi za vse, ki niso Telekomovi naročniki in uporabljajo Moneto).

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin