SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bo Smiljan zapustil Anico?

0

termometer

 | Foto: planet
Foto: planet

Smiljana po "herojski" akciji likvidacije Žareta čaka grenka zmaga.

Smiljan je prizadet zaradi besed, ki mu jih izreče Žare, zato se odloči in spakira kovčke. Le kaj mu je Žare rekel in bo Smiljan res šel? Preverite v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV.

 

Kaj nas še čaka v Eni žlahtni štoriji? Berto in Bonifacij upata, da zvoki argentinskega tanga pomenijo, da se je vrnila Adelina. Smiljan medtem pred zaporom čaka Žareta, da bi grobo obračunal z njim. Ta mu med poskusom bega pade v roke in tako Smiljan postane junak. A to je pirova zmaga …

 

Ena žlahtna štorija | Foto: planet Foto: planet Na Grediču pa se pojavi novinarka, ki želi narediti intervju z mlado, sposobno in predvsem lepo znanstvenico Eli. Ta je zelo presenečena, ko ugotovi, da novinarke ne zanimata kaj dosti znanost in umetnost, pač pa zgolj pop zadeve. Eli to popolnoma vrže iz tira, zato zapusti prizorišče intervjuja. Nerodnost poskuša popraviti Ibro, ki se ponudi, da bo namesto Eli povedal vse, kar si novinarka želi izvedeti.

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa je na sporedu prihodnji dan ob 16.30.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN.

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin