SiolNET. Planet TV Družinski dvoboj
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Družinski dvoboj

Tako zveni, ko voditelj moči združi z Game Over #video

0,03

termometer

V oddaji Družinski dvoboj so se tokrat pomerili glasbeniki. Legenadarna glasbena skupina Game Over je moči združila s pevcem Sebastianom, nasproti pa jim je stal ansambel Galama. Med oddajo smo lahko videli tudi zabavno glasbeno točko, po kateri je voditelj Žan Papič dobil ponudbo, da se pridruži Game Over.

Družinski dvoboj Planet TV Priljubljeni voditelj bratu razbil avto: nasmejalo vas bo, kako mu je sporočil novico #video

V tokratnem Družinskem dvoboju je po petih igrah več točk zbrala ekipa, v kateri so bili Mark, Steffanio in Dennis iz Game Over ter Sebastian, zato so se uvrstilu v veliki finale, medtem, ko so morali fantje iz ansambla Galama igro zapustiti.

Družinski dvoboj Planet TV Voditelj razkril, da doma hrani pevčev podpis in poskrbel za veliko smeha #video

Finalno igro sta nato odigrala Sebastian in Dennis, a skupaj nista uspela zbrati 200 točk, zato fantje na koncu niso osvojili glavne nagrade 5 tisoč evrov, amapak so se poslovili z zneskom, ki so ga priigrali med oddajo.

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Toda bolj kot končni znesek je bilo tekmovalcem pomembno, da so se med igro zelo zabavali. Za to je ves čas skrbel tudi vedno zabavni voditelj Žan Papič. Med drugim je s fanti iz Game Over združil moči v glasbeni točki in navdušil občinstvo v studiu, dobuil pa je tudi ponudbo, da bi postal njihov član. Več v zgornjem videu.

Nocoj v Družinskem dvoboju

V četrti oddaji Družinskega dvoboja bomo nekoliko drugače spoznali glavne akterje slovenske različice ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled.

Družinski dvoboj | Foto:

Čast “Deklet na prvi pogled” bo branila Nina v vlogi glave družine, pridružile pa se ji bodo Danica, Hajdi ter Monja. Na drugi strani pa se bodo za glavno nagrado gentlemansko potegovali Aleksander, Anže, Janko ter Domen, ki se bo preizkusil v vlogi vodje “Fantov na prvi pogled”. 

Družinski dvoboj | Foto:

Družinski dvoboj z voditeljem Žanom Papičem je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 19.45. Zamujene oddaje najdete tudi na Planeteka.si.   

Družinski dvoboj Planet TV Po izjemno napeti končnici jim je uspelo priti do glavne nagrade #video Družinski dvoboj Planet TV Poglejte, kako mama kliče Challeta Salleta #video Exatlon Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!  
Spremljajte nas tudi na omrežjih InstagramFacebookYouTube in Twitter.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin