SiolNET. Planet TV Družinski dvoboj
0,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Družinski dvoboj

Dekleta iz Poroke na prvi pogled ugnala fante in odnesle glavno nagrado #video

0,19

termometer

V oddaji Družinski dvoboj, ki je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 19.45, smo tokrat spremljali zanimiv dvoboj med dekleti in fanti iz šova Poroka na prvi pogled. Pri ugibanju, kaj je pri posameznem vprašanju odgovorilo sto Slovencev, so bile uspešnejše Nina, Monja, Hajdi in Danica, ki so na koncu osvojile tudi glavno nagrado.

Družinski dvoboj Planet TV Tako zveni, ko voditelj moči združi z Game Over #video

V oddaji so v nasprotnih ekipah nastopali štirje pari iz pravkar končane slovenske različice ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled. Edini par, ki po šovu še vedno uspešno piše svojo ljubezensko zgodbo, sta Hajdi in Anže, zato je bilo v oddaji čutiti tudi nekaj prave tekmovalnosti.

Vseeno so dekleta po prvih petih igrah z veliko točkovno razliko ugnala fante in se uvrstila v veliki finale. Finalno igro sta za Dekleta na prvi pogled odigrali Danica in Nina. Danica je svoj del opravila dokaj dobro, vseeno pa je morala Nina za glavno nagrado priboriti več kot polovico točk, zato so bila dekleta na trnih, ali ji bo to uspelo.

Z nekaj najboljšimi mogočimi odgovori je hitro nabirala točke in že po štirih od petih odgovorov dekletom zagotovila glavno nagrado, pet tisoč evrov, in poskrbela za veselje v studiu. Več v zgornjem videu.

Družinski dvoboj Planet TV Priljubljeni voditelj bratu razbil avto: nasmejalo vas bo, kako mu je sporočil novico #video

V zaodrju so nato dekleta razkrila, kaj bodo storila z osvojenim zneskom. Nina je povedala, da bo na lepše odpeljala svojega novega izbranca, Danica bo na izlet peljala svoje otroke, Hajdi pa razvajanje privoščila svojemu izbrancu Anžetu.

"Jaz bom donirala kmetiji Pravljica, kjer sva bila z Jankom med snemanjem šova Poroka na prvi pogled tako lepo sprejeta in kjer skrbijo za rešene živali," pa je svojo odločitev, kam z dobitkom, razkrila Monja. Z zares lepo gesto je navdušila tudi svoje sotekmovalke.

Zelo zabavna je bila peta igra v oddaji Družinski dvoboj:

Družinski dvoboj z voditeljem Žanom Papičem je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 19.45. Od ponedeljka do četrtka ob 21. uri pa na Planetu lahko spremljate tudi najnovejšo sezono avstralske različice šova Poroka na prvi pogled. Zamujene oddaje najdete tudi na Planeteka.si.   

Družinski dvoboj Planet TV Voditelj razkril, da doma hrani pevčev podpis in poskrbel za veliko smeha #video Selina Chhaur Planet TV Šok za nevesto: Ne privlačiš me, ker si Azijka #video Domenica Calarco Planet TV Zadnji zakon te neveste je trajal samo dva meseca!  
Spremljajte nas tudi na omrežjih InstagramFacebookYouTube in Twitter.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin