SiolNET. Planet TV Dragi sosedje
0,33

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Dragi sosedje

Dragim sosedom se je pridružil še en znan obraz #foto

0,33

termometer

Dragi sosedje
Foto: Bojan Puhek

V bloku Dragih sosedov sicer ni nikoli dolgčas, dodatno pa dogajanje vsekakor popestrijo novi stanovalci. Že nocoj se bo sosedom pridružil voditelj informativnega programa na Planet TV, Mirko Mayer. In kakšna bo njegova vloga?

V bloku dragih sosedov smo lahko opazili že kar nekaj znanih obrazov. Tomaž Mihelič je sosedom pomagal najti žensko v sebi, Marta se je spoprijateljila s Saško Lendero, Urška Žolnir je stanovalce učila osnov samoobrambe, v igralski vlogi se je preizkusil tudi Jure Godler, ki se je po bloku plazil kot skrivni agent.

Dragi sosedje Foto: Bojan Puhek Sosedom se bo nocoj pridružil še Mirko Mayer, ki bo v seriji odigral kar samega sebe. Vajen nastopanja in kamer, pred začetkom snemanja ni kazal treme, a na koncu je vseeno priznal, da naloga kljub temu ni bila tako lahka, kot je sprva pričakoval.

Mirko je o nastopu v humoristični seriji, ki jo od ponedeljka do petka zvečer lahko spremljate na Planetu, povedal: "Biti del tako sproščene in zabavne ekipe je res pravo doživetje in v igranju sem zares užival."

Dragi sosedje Foto: Bojan Puhek

Ali to pomeni, da bi voditeljsko vlogo zamenjal za igralsko? "Igranje mi je vsekakor izziv, vseeno pa, ko vodim poročila, vem, kaj je bilo dobro in kaj ne, tu pa potrebujem napotke."

Več iz zakulisja snemanja humoristične serije Dragi sosedje z Mirkom Mayerjem pa v oddaji Dan. danes ob 17. uri. Kako se je znašel v svoji vlogi v seriji, pa boste lahko ocenili že nocoj ob 21. uri na Planetu.
Dragi sosedje Planet TV Tomaž Mihelič odigral vlogo v Dragih sosedih Dragi sosedje Planet TV Kako prepoznati neandertalca? Dragi sosedje Planet TV Gospa Čužnik in njeni ljubezenski nasveti #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 32
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin