SiolNET. Planet TV Dragi sosedje
0,21

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Dragi sosedje

Tomaž Mihelič odigral vlogo v Dragih sosedih

0,21

termometer

Dragi sosedje

Vsestranski Tomaž Mihelič, ki se je nazadnje predstavil kot eden od žirantov v oddaji Nova zvezda Slovenije, je spet stopil v igralske čevlje. Odigral je namreč eno od vlog v seriji Dragi sosedje.

"Igram vlogo Lovra Možeta, specialista za dinamite in druga eksplozivna sredstva, ki v blok Dragih sosedov vnese veliko bombastičnih trenutkov," je o svoji novi vlogi povedal Tomaž Mihelič, ki je bil navdušen nad celotno ekipo. "Kot da ne bi bili Slovenci. Morda je eden od razlogov za to, da serijo snemajo v Beogradu, bolj sproščeno okolje," se je še pošalil sogovornik.

Tomaž Mihelič v vlogi Lovra Možeta Tomaž Mihelič v vlogi Lovra Možeta Sicer pa to ni bila Tomaževa prva vloga. Igralski krst je doživel ob boku Branka Đurića - Đura, ko je v eni od serij poljubil znamenitega pokojnega igralca Jerneja Šugmana.

"Igralska ekipa je zelo pomembna," je prepričan Tomaž, ki priznava, da je tudi v vsakdanjem življenju kdaj potrebna igra. "Igraj, dokler ti ne uspe, pravi ena od misli, zato je zagotovo nekaj na tem. Še posebej če delaš v svetu šovbiznisa, je precej težkih trenutkov, ko je treba stisniti zobe, marsikdaj tudi na svoj račun. In takrat pride prav tudi igra," je sklenil Tomaž.

Kako se je Tomaž Mihelič odrezal v vlogi Lovra Možeta v humoristični seriji Dragi sosedje, lahko preverite že nocoj ob 21. uri na Planetu.
Dragi sosedje Planet TV Dragi sosedje o tegobah skupnega življenja #video Dragi sosedje Planet TV Zato je lepo biti mamin sinko #video Dragi sosedje Planet TV Sara razkrije, da so ji všeč plešasti moški #video Dragi sosedje Planet TV Andrej svetuje, kako osvojiti žensko #video
delitve: 30
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin