SiolNET. Planet TV Bar
1,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Srečkovo priznanje: V Baru sem se zredil 15 kilogramov #video

1,45

termometer

Bar
Foto: Planet TV

Med Katarino, Matejem in Srečkom se je vnela debata o kilogramih. Katarina je bila namreč zgrožena nad tem, kako suh je Matej, k temu je Srečko odkrito dodal, da se je sam, v nasprotju z Matejem, v šovu zredil 15 kilogramov.

Velikega finala resničnostnega šova Bar ne zamudite naslednjo soboto, 5. januarja 2019, na Planetu!

Matej se je znova slabo počutil, a ko je končno prišel malce k močem, si je skupaj s Srečkom sredi noči privoščil pojedino. Po pozni večerji se je med barovcema in Katarino vnela razprava o videzu in kilogramih. Matej je namreč za mizo in nato v kadilnici sedel brez majice, Katarina pa se je zgrozila, kako zelo suh je. Matej je povedal, da je že od nekdaj bolj drobne postave in da ga bo tista, ki ga bo imela zares rada, sprejela takšnega, kot je.

Srečko pa je k temu dodal, da ima sam povsem drugačne težave, in sicer da ves čas s težo drastično niha. In da se je v teh nekaj tednih, kar je v Baru, zredil kar 15 kilogramov.

Razpravo o kilogramih si lahko ogledate v spodnjem videu, še več zanimivega dogajanja pa ne zamudite v novi epizodi Bara, ki bo na sporedu jutri ob 23.15.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 23.15 in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu oddaja v živo.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar - Tea Planet TV Tea in Matej zasačena na stranišču! #video Bar Planet TV Barovci snujejo načrte za praznično večerjo #video BAR oddaja v živo Planet TV Bar zapušča Gregor, Matej in Sandi vstopata v finale #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 51
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin