SiolNET. Planet TV Bar
3,95

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Sandi popolnoma izgubil živce, nato je močno počilo med Katarino in Srečkom #video

3,95

termometer

Bar na Planet TV

Že to soboto bo jasno, kdo bo veliki zmagovalec resničnostnega šova Bar, temu primerno pa je tudi vzdušje med finalisti. V spalnici je tako pozno ponoči izbruhnil silovit prepir.

BAR oddaja v živo Planet TV Glasujte za velikega zmagovalca Bara!

Srečko se je odločil Katarino in Teo zakleniti iz spalnice, ker nista spoštovali "nočnega miru". Barovki sta kmalu zatem začeli razbijati po vratih. Hrup je popolnoma iz tira vrgel Sandija, ki je dekleti močno preklel in jima zagrozil, da ju bo zaklenil na hodnik, če se ne umirita.

To, da je Sandi prevalil krivdo za nastali položaj na dekleti, je močno razjezilo Katarino, ki se je nato sprla s Srečkom. Po njenem mnenju je bil on glavni krivec. Rekla mu je celo, da je v finalnem tednu očitno povsem izgubil razum. Več v videu:

Kako se je končal glasen spor med Katarino in Srečkom, izveste v nocojšnji oddaji Bar ob 22.40 na Planetu.

To soboto, 5. januarja, ne zamudite velikega finala resničnostnega šova Bar. Šov lahko spremljate tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar Planet TV Mateja zaradi ostrih besed oštel Tejin oče #video Bar Planet TV Tea: Čutita se taktika in želja po zmagi #video Bar Planet TV Izpadla barovka Nika: Čudno se bo vrniti v realnost #intervju

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 134
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin