Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
22. 9. 2018,
9.08

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,67

Natisni članek

Bar na Planet TV Bar resničnostni šov Bar

Sobota, 22. 9. 2018, 9.08

5 let, 7 mesecev

Nocoj bodo barovci položili karte na mizo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,67
Bar | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Ljubezenske težave, izginjanje stvari, prve nominacije in prva resna naloga. Vse to je zaznamovalo tretji teden resničnostnega šova Bar in o vsem tem ter še o marsičem zanimivem bo tekla beseda v nocojšnji oddaji Bar v živo. Vrhunec večera pa bo zagotovo trenutek, ko bomo izvedeli, kdo od tekmovalcev bo moral zapustiti šov. Ali bo to Lara ali Žiga, ki sta se znašla na prvih vročih stolih, odločate prav vi, gledalci.

Nocoj ne zamudite oddaje Bar v živo, ki bo na sporedu ob 20. uri na Planetu!

Minuli teden v Baru je bil znova pester. Barovci so prestali prve nominacije, na katerih je največ minusov prejela Lara, največ plusov pa Sandi. Ta je nato za njenega nasprotnika na vročem stolu izbral nikogar drugega kot Žigo. Barova golobčka sta dejstvo, da se bosta morala soočiti na vročih stolih ter da bo eden od njiju odšel domov, precej dobro sprejela. Pravzaprav sta si bila znova bližje kot dneve poprej, ko je Lara bentila nad Žigo.

Bar - Lara in Žiga
Planet TV Barovka Lara očitno z Žigo vendarle ni zaključila
Bar - Lara in Žiga
Planet TV Lara "popenila" nad Žigo: Zaključila sem! #video

A ne le nominacije, ta teden so dobili tekmovalci tudi prvo, zares pomembno nalogo, kajti tisti, ki bo izbran za velikega zmagovalca, bo prejel prav posebno nagrado. Izziv, s katerim so se morali soočiti, je bilo kreiranje lastnih koktajlov, ki jih je ocenjevala izkušena tričlanska žirija. In čeprav so morda barovci sami pri sebi mislili, da obvladajo mešanje koktajlov, je bilo ob strogih komentarjih žirantov kaj hitro jasno, da to ni tako. Sploh Žiga je kritiko na račun svoje pijače slabo sprejel.

Nekaj slabe volje pa je bilo tudi v stanovanju, kajti Katarini so začele izginjati stvari. Nogavice in brisače. Prav tako je Noemi opazila, da skorajda nima več nogavic, saj so izginile neznano kam. A še večja težava, ki je pestila tekmovalce, so bile nepravilnosti pri štetju napitnin. Tako so začeli drug drugemu za hrbtom ugibati, kdo je tisti, ki se ne drži pravil in dogovorov.

Zagotovo najbolj zaskrbljen član ekipe tega tedna pa je bil Erik, ki je imel pred tednom dni nenavaden pripetljaj z Jasmino. Ko je ležal na postelji, je namreč Jasmina sedla nanj in ga začela obsipati z nežnimi poljubčki, nakar sta se celo spravila zakrivat kamere. Ko so mu na uho prišle govorice, da se je o tem razvedelo tudi po medijih, ga je zaskrbelo, kaj bo o situaciji, ki je po njegovih besedah izpadla povsem drugače, kot je bilo v resnici, reklo njegovo dekle, s katero se je začel videvati nekaj tednov pred vstopom v šov.

O vsem tem in še o marsičem zanimivem bo tekla beseda v nocojšnji oddaji Bar v živo z Jasno Kuljaj in Domnom Kumrom, ki bo na Planetu na sporedu ob 20. uri. Ne zamudite, kajti tokrat imate zelo pomembno nalogo tudi vi. Izglasovali boste, kdo bo moral zapustiti Bar - Lara ali Žiga.
Bar - Katarina in Noemi
Planet TV V Baru izginjajo stvari! Je med barovci tat? #video
Bar na Planet TV
Planet TV Tea se je objemala in poljubljala z obiskovalcem bara #video

Kako glasovati za barovca, ki naj ostane v Baru?

O tem, kdo od dvojice na vročih stolih bo ostal v Baru, bodo odločali gledalci z glasovanjem. Za svojega favorita lahko glasujete na enega od načinov, predstavljenih spodaj.

1. Lara (Če želite, da v Baru ostane Lara, glasujte za številko 1.)

2. Žiga (Če želite, da v Baru ostane Žiga, glasujte za številko 2.)

Glasovanje poteka prek USSD, 090 in SMS:

  •  USSD-uporabnik v mobilni telefon vtipka *383*1# kliči ali *383*2# kliči.
  •  090-uporabnik prek stacionarnega telefona pokliče 090 55 01 ali 090 55 02.
  • SMS-uporabnik posreduje SMS s ključno besedo BAR in št. kandidata na 4411, torej BAR 1 ali BAR 2 na 4411.

Cena glasovanja je 1,99 evra z DDV.

Bar - Lara in Žiga
Planet TV Na vročih stolih barova golobčka! Kdo bo moral zapustiti Bar?
Ne spreglejte