SiolNET. Planet TV Bar
4,65

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Tea se je objemala in poljubljala z obiskovalcem bara #video

4,65

termometer

Bar na Planet TV |  | Foto:

Barovka Tea z izjemo prihoda v šov, s katerim je presenetila sotekmovalce, doslej ni preveč opominjala nase. Veliko pozornosti je zato vzbudila, ko se je na terasi bara objemala in poljubljala z obiskovalcem.

Tea pred prihodom v šov ni posebej poudarjala, da je v kakršnikoli ljubezenski zvezi. Zato je toliko več pozornosti vzbudil nedavni obisk, ki ga je dobila v baru.

Bar na Planet TV Planet TV Se v Baru obeta nov ljubezenski parček? #video

Po posnetkih sodeč, je bil nepričakovan obisk bolj romantične narave. Obiskovalec ji je prinesel celo kosilo, ki ga Tea obožuje. Da je šlo za izkaz ljubezni, priča tudi podatek, ki ga je pozneje razkrila Tea. Obiskovalec naj bi se namreč vozil kar dve uri, da bi jo obiskal in presenetil. Tudi slovo je bilo precej nežno, polno poljubov in objemov.

Za koga je šlo in kaj je o njem povedala Tea, izveste v nocojšnji oddaji Bar ob 21. uri na Planetu.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri. Jutri ob 20. uri pa bo na sporedu prva izločilna oddaja v živo. Za obstanek v šovu se bosta borila Lara in Žiga. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar - Lara in Žiga Planet TV Na vročih stolih barova golobčka! Kdo bo moral zapustiti Bar? Bar - Lara in Žiga Planet TV Barovka Lara očitno z Žigo vendarle ni zaključila Bar - Katarina in Noemi Planet TV V Baru izginjajo stvari! Je med barovci tat? #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 41
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin