SiolNET. Planet TV Bar
1,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Kako je Noemi odgovarjala na zapletena gostinska vprašanja? #video

1,25

termometer

Bar - Noemi
Foto: Planet TV

Pred vstopom tekmovalcev v Bar smo v različnih intervjujih o njih preverjali vse mogoče. Zanimale so nas tako pikantne podrobnosti iz njihovega zasebnega življenja kot tudi to, kako so v resnici gostinsko podkovani.

Ko se je barovka Noemi pred tednom dni znašla na vročem stolu, ste si lahko na spletni strani Bara ogledali njen intervju o žgečkljivih temah, kjer je ob vprašanju, kdaj je izgubila nedolžnost, malce zardela in se hotela odgovoru izogniti. A neuspešno. Intervju si lahko ogledate TUKAJ.

Tokrat pa vam predstavljamo še pogovor z Noemi, v katerem smo preverjali, kako se spozna na pijače, strežbo in gostinstvo na sploh. Vprašanja so bila precej zapletena in verjetno bi večina izmed nas odgovorila narobe. Kako se je znašla simpatična Primorka, preverite v spodnjem videu.

Kako glasovati za barovca, ki naj ostane v Baru?

O tem, kdo od dvojice na vročih stolih bo ostal v Baru, bodo odločali gledalci z glasovanjem. Za svojega favorita lahko glasujete na enega od načinov, predstavljenih spodaj.

1. Noemi (Če želite, da v Baru ostane Noemi, glasujte za številko 1.)

2. Sandi (Če želite, da v Baru ostane Sandi, glasujte za številko 2.)

Glasovanje prek USSD, 090 in SMS:

  •  USSD-uporabnik v mobilni telefon vtipka *383*1# kliči ali *383*2# kliči.
  •  090-uporabnik prek stacionarnega telefona pokliče 090 55 01 ali 090 55 02.
  • SMS-uporabnik posreduje SMS s ključno besedo BAR in št. kandidata na 4411, torej BAR 1 ali BAR 2 na 4411.

Cena glasovanja je 1,99 evra z DDV.

Bar - Noemi Planet TV Noemi prek videoklica prepričevala fanta: Ni tako, kot misliš! #video Bar na Planet TV Planet TV Jok v Baru: Noemi spet na vročem stolu! #video bar Planet TV V Baru spet prepiri: v lase sta si skočila Noemi in Matej!
Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu izločilna oddaja v živo. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 74
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin