SiolNET. Novice Svet
1,40

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vaša za samo 190 tisoč evrov!

1,40

termometer

Nevseljiva hiša, ki leži nad pečino v zvezni državi Washington na zahodu ZDA se na nepremičninskem trgu prodaja za neverjetnih 190 tisoč evrov. Kaj je razlog za visoko ceno, za katero se zanemarjena nepremičnina prodaja, še vedno ostaja skrivnost.

Ceno pastelno zelene hiše s štirimi sobami in tremi kopalnicami v mestu Everett so po prvih 17 dneh na trgu s prvotnih 237 tisoč evrov znižali na dobrih 190 tisoč evrov.

Ponudniki nepremičnine želijo morebitne kupce prepričati s pogledom na dolino, gorovje in s tem, da bi kupec nepremičnino lahko uredil po svojih željah. Novi lastnik pa bo moral imeti predvsem dobro idejo, kako bo hišo, ki leži nad klifom preuredil, saj ta trenutno ni primerna za bivanje.

Jernej Vrtovec Trendi Slovenski minister ponosno razkazuje postavno telo

Kdor se bo želel vseliti v hišo, bo moral najprej utrditi teren

Inženirji so predlagali, da na plazovnem območju izdelajo podporni zid, s čimer bi hišo in parcelo pred renovacijo stabilizirali. Hiša sicer leži na gozdnatem in odmaknjenem območju, zaradi česar bi nepremičnina za morebitnega kupca lahko postala malce bolj privlačna.

Povprečna cena za to nepremičnino je po oceni Redfina dosegla celo ceno okrog 608 tisoč evrov, kar je predstavljalo skoraj 22-odstotno povečanje cen nepremičnin letos marca glede na isti čas v preteklem letu. Hiša je od mesta Seattle oddaljena dobrih 40 kilometrov.

f Novice Na kamero ujeli prizor kot iz najhujše nočne more #video Deklica pri obhajilu Novice Kaj je storila sedemletna deklica, da se ji je smejala vsa cerkev? #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin