SiolNET. Novice Svet
9,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V kombiju živi z bivšim in zdajšnjim partnerjem ter tremi otroki. Sledilci: To je brezpogojna ljubezen! #video

9,27

termometer

34-letna Nemka že šest let živi v kombiju z bivšim možem in zdajšnjim partnerjem ter tremi otroki. Svoje življenje velikokrat ovekovečijo in podrobnosti delijo na TikToku. Njihova stran @wild.family.life ima več kot 21 tisoč sledilcev. Številni dvomijo o takem načinu življenja in se sprašujejo, kako to vpliva na otroke. 

34-letna Nadine iz Nemčije živi v kombiju z bivšim možem Sacho, zdajšnjim partnerjem Alexom in tremi otroki. Čeprav se mnogi sprašujejo, kako tak način življenja vpliva na otroke, jim očitno ustreza, saj traja že šest let. Svoje življenje velikokrat ovekovečijo in podrobnosti delijo na TikToku. Njihova stran @wild.family.life ima več kot 21 tisoč sledilcev.

Številni sledilci dvomijo o njihovem življenjskem slogu in vplivu na otroke

Uporabniki TikToka pogosto komentirajo njihove videe in nekateri komentarji so zelo negativni. Ljudje se sprašujejo, kako tak način življenja vpliva na njihove otroke. Nadine jim je že večkrat pojasnila, zakaj je pozitiven odnos z bivšim partnerjem in sobivanje, ki ga izvajata, zdravo za njihove otroke.

Sacha, njen nekdanji partner, je oče Nadininih dveh otrok, njen zdajšnji partner Alex pa oče najmlajšega otroka. Oba pomagata skrbeti za vse tri otroke in Nadine trdi, da njun sistem sostarševstva odlično deluje.

"Vsi smo dobri prijatelji. Izkazalo se je, da to dobro vpliva na naše otroke," je zapisala v enem od svojih videov na TikToku. "Otrokom nam je uspelo pokazati, kako dobri ljudje lahko sodelujejo, če to želijo."

Nekateri jih podpirajo: To je brezpogojna ljubezen 

Nekateri sledilci pa so nenavadno družinsko odločitev podprli. "Ja, to je brezpogojna ljubezen," je komentirala ena oseba.

"To je neverjetno, tako so ljubeči," je dodal drugi.  

Nadine svoje otroke šola na domu, večinoma med potovanjem. Iz enega od objavljenih videov je razvidno, da poletje preživljajo v Španiji. 

RAM overland Avtomoto Zdaj živijo na cesti: družina, ki je prodala svojo kmetijo Princ Charles Trendi Afera princa Charlesa: od katarskega šejka prejel ogromno gotovine Adelaide Cottage Trendi William in Kate se selita v "skromno kočo" kraljevih škandalov #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin