Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 2. 2022,
19.14

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Red 9,55

18

noad vojna Ukrajina

Natisni članek

Petek, 25. 2. 2022, 19.14

2 leti, 4 mesece

Si je hči Putinove desne roke dovolila preveč?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Red 9,55

18

Liza Peskova | Liza Peskova je zadnja v vrsti prepoznavnih Rusinj in Rusov, ki so javno izrazili svoje nestrinjanje z vojno v Ukrajini. Razlika med veliko večino teh in Peskovo je sicer v tem, da gre za hčer človeka, prek katerega Putin komunicira s svetom. | Foto instagram

Liza Peskova je zadnja v vrsti prepoznavnih Rusinj in Rusov, ki so javno izrazili svoje nestrinjanje z vojno v Ukrajini. Razlika med veliko večino teh in Peskovo je sicer v tem, da gre za hčer človeka, prek katerega Putin komunicira s svetom.

Foto: instagram

Liza Peskova je hči Dmitrija Peskova, tiskovnega predstavnika kabineta predsednika Rusije Vladimirja Putina, ki velja tudi za njegovo desno roko in tesnega zaupnika. Peskova je danes na Instagramu objavila zapis, ki ga njen oče skoraj zagotovo ni bil vesel. 

Štiriindvajsetletna Peskova je na družbenem omrežju Instagram danes objavila tako imenovano zgodbo s ključnikom (hashtagom) #Нетвойне, kar v prevodu pomeni "ne vojni". Zgodbo je kmalu po objavi izbrisala. Razloga, zakaj je to storila, ni navedla. 

Hči Dmitrija Peskova, ki je tiskovni predstavnik Vladimirja Putina od leta 2012, ko je ta drugič postal predsednik Rusije, sicer živi v Parizu. 

 

Ne spreglejte