Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 5. 2019,
20.26

Osveženo pred

4 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

12

Natisni članek

erotika otok seks

Petek, 3. 5. 2019, 20.26

4 leta, 11 mesecev

Kontroverzni dogodek, kjer moškim obljubljajo neomejene spolne užitke #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

12

Kontroverzni štiridnevni dogodek, za katerega mora gost odšteti okoli 5.300 evrov, bo letos potekal od 4. julija na skrivni lokaciji v Las Vegasu v ZDA. Vsaka vstopnica vključuje družbo dveh deklet, ki bosta gostu ponudili neomejeno količino seksa in izpolnili vsako njegovo fantazijo, obljublja organizator Good Girl Company. V ceno so vključene tudi nastanitev, hrana in pijača ter druge aktivnosti. Organizatorji zanikajo, da bi šlo za izkoriščanje žensk.

Sloverotika erotika sejem spolnost seks
Trendi Sloverotika: "Tako blizu odra bi se še enkrat usedla le, če bi bila samska" #foto

Dogodek so v preteklosti gostili na Karibih, v Venezueli in Kolumbiji, tokrat pa se karavana deklet in izletnikov seli v puščavo. Točno lokacijo nastanitve razkrijejo šele po nakupu vstopnic, da zagotovijo anonimnost in ekskluzivnost dogodka. Ravno tako je ob prihodu prepovedano fotografiranje in snemanje.

Poleg spolnih užitkov tudi droge

Kot navajajo na spletni strani prireditelja izleta, so dobrodošli vsi, ki so željni zabave in neomejenega seksa. Na strani sicer ne omenjajo žensk kot potencialnih strank, se pa te lahko "počitnic" udeležijo v spremstvu moških partnerjev. 

seks otok | Foto: Posnetek zaslona/Sexisland.co Foto: Posnetek zaslona/Sexisland.co

Za dogodkom stoji podjetje Good Girl Company, ki se ukvarja izključno z zabavo za odrasle moške. Nakup vstopnice zagotavlja izkušnjo, v katero je vključeno vse od "senzualnega" helikopterskega prevoza do skrivne lokacije, holografskih koncertov, seksa z "najlepšimi in najbolj seksi" ženskami do alkohola in marihuane.

Kako do prizorišča

Po nakupu vstopnice gost sporoči prihod svojega poleta na mednarodno letališče v Las Vegasu. Od tam obiskovalca s helikopterjem pripeljejo na skrivno lokacijo v puščavi Nevada. Na prizorišču goste pozdravi sto deklet, glavni namen pa je zadovoljiti stranko in v njej vzbuditi občutek kralja, so še zapisali.

Če ima kdo posebne želje glede izbire deklet ali seksualnih fantazij, lahko to sporoči prej in poskrbeli bodo za to, da bodo dekleta ustrezala vsem željam in spolnim potrebam. 

Dve ženski na enega gosta

Na voljo je 50 vstopnic za 50 gostov, vsaka vstopnica pa vključuje družbo dveh lepih spremljevalk, ki stranki na štiridnevnem izletu ponujata neomejeno količino seksa. Moški lahko v vsakem trenutku zamenja svoji dekleti za dekleti drugega izletnika. 

seks otok | Foto: Posnetek zaslona/Sexisland.co Foto: Posnetek zaslona/Sexisland.co

Kot so še zapisali na svoji strani, je vseh sto žensk testiranih proti spolnim boleznim, hkrati imajo strogo pravilo uporabe kondomov. Seks spremljajo številne igre na srečo, med drugim tudi turnir pokra. Zmagovalec turnirja za nagrado dobi "epsko" spolno presenečanje. 

Orgije takoj ob prihodu na jahto

Kot piše spletna stran The Sun, so se pogovarjali z enim izmed turistov, ki se je v preteklosti udeležil dogodka, ko je ta potekal v Kolumbiji. 33-letni Ryan je razkril, da so se orgije začele že pol ure po prihodu gostov na razkošno jahto, s katero so se peljali do skrivne lokacije. Poročen oče dveh otrok je povedal, da so bile droge in spolni stimulansi prosto dostopni.

Tudi tokrat organizatorji obljubljajo dostop do marihuane, katere rekreacijska uporaba je v Nevadi zakonita.

seks otok | Foto: Posnetek zaslona/Sexisland.co Foto: Posnetek zaslona/Sexisland.co

"Poleg enega para nas je bilo na izletu vsega skupaj 30 moških. Večina od njih je bila zdravnikov in odvetnikov, starih od 25 do 50 let. Polovica jih je bila poročenih," je pojasnil Ryan. "Vsak izmed nas si je lahko izbral dve dekleti, ki sta mu delali družbo vse potovanje. Petnajst minut po prihodu na izlet sem že seksal," je dejal.

"Večina strank je bila z izbiro deklet zadovoljna, razen enega, ki je želel bolj vitko prostitutko. Takoj so se znebili dekleta in mu našli žensko, ki ga je bolj privlačila." 

seks otok | Foto: Posnetek zaslona/Sexisland.co Foto: Posnetek zaslona/Sexisland.co

"Ob prihodu so nas skupaj s prostitutkami pospremili v razkošen hotel s petimi zvezdicami," je povedal. "Če si se v kateremkoli trenutku naveličal svojih dveh spremljevalk, si ju lahko zamenjal z drugima." 

"Ves čas smo imeli na razpolago droge in teh je bilo res veliko. Od tablet do kokaina in preostalih stvari, za katere nisem še nikoli slišal. Ena izmed teh je bil tudi rožnati prah, ki si ga vdihnil in v trenutku si si zaželel seksa," je dejal. 

Rožnati prah, imenovan tudi roza, je sintetični opioid. Ob vdihavanju prahu dobiš občutek evforije, otopelosti in upočasnjenega dihanja. 

Prostitutke naj bi v erotičnem razvratu sodelovale po lastni volji

Dogodek je od samega začetka podvržen plazu kritik. V podjetju, ki mu očitajo izkoriščanje žensk, zanikajo trditve, da so prostitutke del mreže trgovanja z ljudmi, obenem pa poudarjajo, da izlete prirejajo na lokacijah, kjer je prostitucija zakonita. Kot zagotavljajo, so vsa dekleta starejša od 18 let in na dogodku prostovoljno.

Kot piše stran White Sunday Times, večina spremljevalk prihaja iz Kolumbije, Brazilije, Portorika in drugih latinskoameriških držav, nekaj pa naj bi bilo tudi Američank in Kanadčank. Ni znano, za kakšno delovno razmerje gre, dekleta pa naj bi bila za izlet dobro plačana.

seks otok | Foto: Posnetek zaslona/Sexisland.co Foto: Posnetek zaslona/Sexisland.co

Stran povzema besede organizatorja, da se nekatera dekleta prostovoljno udeležijo izleta in celo odklanjajo plačilo, češ da si "želijo samo zabave". Po navedbah naj bi spolne delavke za štiridnevni izlet prejele tolikšen znesek, kolikor znaša dvomesečna ali trimesečna povprečna plača, čeprav ni znano, katero državo imajo v mislih, ko primerjajo znesek končnega plačila. 

V preteklosti so doživetje prirejali v Kolumbiji, kjer je prostitucija v določenih okvirih dovoljena, a so morali prizorišče kasneje premakniti zaradi ogorčenja kolumbijskih oblasti nad erotičnim dogodkom. Od takrat ostaja lokacija "skrivna". 

seks otok | Foto: Posnetek zaslona/Sexisland.co Foto: Posnetek zaslona/Sexisland.co

Župan kolumbijskega mesta, kjer so v preteklosti gostili erotični razvrat, Sergio Londono je dejal, da bodo oblasti storile vse, kar je v njihovi moči, da bo prirejanje dogodka ustavljeno. Turiste, ki bodo v tem sodelovali, bodo deportirali iz države. "Nesprejemljivo je, da nas želijo prodati kot spolno destinacijo. To ni turizem, ki ga predstavljamo," je zapisal na Twitterju. 

Odzval se je tudi kolumbijski notranji sekretar Fernando Niño in zagotovil, da bodo v državi prepovedali vsakršno obliko spolnega turizma. "Ta ni v skladu s politiko do spolno kaznivih dejanj, spolnih zlorab in pornografije, zato tega ne bomo odobravali," je dodal, poroča stran New York Post.

Novice Na Hrvaškem prvi erotični sejem
Ne spreglejte