Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 1. 2013,
12.24

Osveženo pred

2 leti, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Vladimir Putin Alina Kabajeva rojstvo

Sreda, 30. 1. 2013, 12.24

2 leti, 8 mesecev

Je Vladimir Putin oče otrok nekdanje telovadke?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Predsednik Rusije Vladimir Putin naj bi imel z nekdanjo telovadko Alino Kabajevo že dva otroka, ob tem pa se poraja vprašanje, kaj se je zgodilo z njegovo ženo Ljudmilo.

Ruski predsednik Vladimir Putin skrbno skriva svoje zasebno življenje pred očesom javnosti, kljub temu pa so se v zadnjih letih pojavila namigovanja, da je imel ljubezensko razmerje z nekdanjo rusko ritmičarko Alino Kabajevo, ki je v zadnjih letih članica ruske dume. V zadnjih dneh pa so vse glasnejša namigovanja, da naj bi imel z nekdanjo olimpijsko telovadko dva otroka, sina in hčerko.

Hčerko je povila pred kratkim Po poročanju spletne strani New York Post je 29-letna nekdanja telovadka hčerko rodila novembra, ruski mediji pa niso nikoli namigovali, da bi bil oče otrok Putin. Poleg hčerke pa naj bi imela skupaj tudi sina, za katerega je pred dvema letoma, ko je Kabajeva krasila naslovnico Vogua trdila, da je pravzaprav njen nečak. "Vsi mislijo, da je moj sin," je takrat dejala Kabajeva.

Putin naj bi bil s Kabajevo pred leti že zaročen Časopis Moskovski korespondent je že leta 2008 poročal, da naj bi bil Putin zaročen s Kabajevo, vendar je lastnik časopisa, milijarder Aleksander Lebedev, hitro priznal svojo zmoto in celo prekinil izhajanje časopisa. Kljub temu pa govorice o tem še vedno krožijo, po poročanju nekaterih medijev naj bi bil Vladimir Putin v razmerju s Kabajevo vse od leta 2006, ko se je odločila za športno upokojitev.

Kabajevo preselil v rezidenco v Soči, ženo pa v mesto blizu estonske meje Putin je sicer poročen, njegova žena Ljudmila Škrebneva se redko pojavlja v javnosti, nazadnje so jo ruski mediji opazili marca ob Putinovi inavguraciji. Namigovanja, da ima Putin še vedno razmerje s Kabajevo, je okrepila izjava čečenskega predsednika Ramzana Kadirova, ko je Ljudmilo označil za prvo ženo. New York Post še piše, da je Putin najverjetneje Kabajevo in njuna dva otroka preselil v predsedniško palačo v Soči ob Črnem jezeru, Ljudmila pa naj bi bila zaprta v hiši zunaj Pskova blizu estonske meje.

Putin je z Ljudmilo, s katero ima dve hčerki, poročen od leta 1983, torej od leta, ko je bila rojena Alina Kabajeva.

Ne spreglejte