Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 5. 2022,
8.20

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,81

9

Natisni članek

človek Japonska kostum pes

Petek, 27. 5. 2022, 8.20

1 leto

Japonec prenehal biti človek in oblekel pasji kostum #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,81

9

Japonec je povedal, da je uresničil svojo življenjsko željo in postal štirinožec, potem ko je za pasji kostum porabil dva milijona jenov oziroma 14.700 evrov. Moški z imenom Toko-san je kostum naročil pri agenciji Zeppet, ta je 40 dni izdelovala preobleko škotskega ovčarja po meri.

Japonec Toko je objavil svoje fotografije v kostumu. "Izbral sem škotskega ovčarja, ker je videti pravi, ko ga oblečem. Mislil sem, da bi bila to dobra žival za mojo velikost. Videl sem, da bi bil ta model najbolj realističen, zato sem se odločil, da bom dal izdelati psa," je povedal  po poročanju Daily Maila.

Bunga Bunga
Novice Zabave bunga bunga: "Samo njej je plačal pet milijonov evrov"

V začetku aprila se je na YouTubu pojavil nenavaden videoposnetek Toka, oblečenega v kostum psa, na katerem stoji na vseh štirih pred kamero, v ozadju pa se predvaja živahna klavirska glasba.

Finančna uprava Republike Slovenije
Novice Furs opozarja: Ne pozabite!

Ob glasbi dvakrat dvigne desno tačko v znak pozdrava, nato pa dvigne še levo tačko. Podoben Lassie se nato valja po tleh ter maha z nogami v zraku. Medtem ko so nekateri pohvalili, da je živahna obleka "super", so drugi dejali, da je videti nenaravno, eden od gledalcev pa je pripomnil: "Ne glede na to, koliko denarja si zapravil, ne boš pravi pes."

Kostum je izdelalo japonsko podjetje

Pasjo preobleko je izdelalo japonsko podjetje Zeppet, ki izdeluje kostume in maske za televizijske oglase in filme. Tiskovni predstavnik podjetja je dejal: "Po vzoru pasme škotski ovčar je oblikovan kot pravi pes, ki hodi na štirih nogah." Toko-san je na Twitterju objavil videoposnetek, na katerem je oblečen v pasji kostum, ob tem pa se valja po tleh, zapisal je: "Naročil sem kostum! Po vaši zaslugi sem lahko uresničil svoje sanje, da bi postal žival!" 

Dodal je: "Obstajajo omejitve, vendar se v njem lahko giblješ. Če pa se premikaš preveč, nisi več videti kot pes."

Japončeva objava je razdelila splet, nekateri pa so vseeno pohvalili njegov pogum, da je sledil svojim življenjskim sanjam.

Novice Žalosten dan za lastnika pol milijona evrov vrednega ferrarija #foto
Ne spreglejte