Incident v okolici Zadra: domačina s sekiro napadla slovenske turiste #video

V okolici Zadra na Hrvaškem sta domačina z železnimi palicami in sekiro napadla štiri slovenske turiste. Enega sta pri tem poškodovala.

[video: 63998 / ]

Že kmalu za tem, ko so štirje slovenski turisti vstopili v apartma v Starigradu na hrvaški obali, so doživeli neprijeten zaplet. Lastnica apartmaja jih je obtožila, da so preglasni, zato je od četverice zahtevala, da najeto sobo takoj zapustijo. Ob tem je zahtevala plačilo najema za en dan in tudi stroške čiščenja v vrednosti 25 evrov, čeprav jim v kratkem bivanju ni uspelo še ničesar umazati, so za našo televizijo Planet TV povedali napadeni Slovenci.

Po prerekanju in pogajanjih o plačilu so počitniški objekt zapustili, a sta jim nato pot prekrižala dva domačina, ki sta se na njihov avto spravila s sekiro in dolgo železno palico. K sreči jo je v incidentu skupila le pločevina. Vsaka stran ima svojo zgodbo, dejstvo pa je, da takšnih sporov z gosti pač ni mogoče reševati s sekiro.

Podrobnosti v prispevku Roka Kovačiča.

Sorodne vsebine

Komentarji

13
  • nemebasat / 09.08.2017. ob 19:18

    Slovenija je najlepša dežela,prihajam iz Fiese,kjer je super,domače,čisto in mirno.Ne rinem tja,kjer nismo zaželeni,pa še dražji so hrvati,da o kolonah,cestninah,trajektih niti ne govorim.Če izbiram morje v tujini,pa je lepša Španija,Grčija,Italija-z letalom seveda.

  • Sasa / 10.08.2017. ob 05:56

    Slovenci su dobri ljudi hrvati su olos ko im daje pravo na sikire i zelezne palice

  • Gol / 10.08.2017. ob 08:36

    Tudi ce so bili glasni ne opravicuje dejanja da so se jih lotili na svoj nacin poklicala bi policijo.je treba pa vedeti da policija na hrvaskem ne uredi nic.ponavadi ustvari se vec problemov zakoplicirano

Prikaži vse

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano