SiolNET. Novice Svet
2,98

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Hrvaški mediji: Kacin navajal informacije, ki jih ne poznajo niti hrvaški državljani

2,98

termometer

hrvaški mediji korona | Hrvaški mediji so tudi danes pisali o slovenski novinarski konferenci. | Foto:
Hrvaški mediji so tudi danes pisali o slovenski novinarski konferenci.

Tudi danes so hrvaški mediji poročali o novinarski konferenci v Sloveniji o novem koronavirusu. Predvsem so pisali o tem, da Slovenija Hrvaške ni umaknila z zelenega seznama in da naj bi Hrvaška zaprla nočne klube.

Večernji list poroča o dobrih novicah iz Slovenije. Po današnji novinarski konferenci v Sloveniji so objavili prispevek z naslovom: Slovenija Hrvaške ne odstranjuje s seznama varnih držav. V nadaljevanju prispevka pišejo o tem, da slovenski Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) pravi, da Hrvaška dela dobro za zmanjševanje primerov in verjame, da se bodo razmere umirile.

Jutarnji list je prav tako poročal o tem, da ostaja Hrvaška na zelenem seznamu, v naslovu pa med drugim omenja: Ljubljana trdi: "Hrvati zapirajo nočne klube". V članku pa pišejo o tem, da je za odločitev slovenske vlade pripomoglo dejstvo, da se je Hrvaška odločila, da ne bo odprla klubov v Zrćah, kar je med drugim na Twitterju pozdravil tudi predsednik slovenske vlade Janez Janša.

Kacin povedal informacije, ki jih še ne poznajo niti hrvaški državljani

Index je objavil članek z naslovom Slovenci trdijo: Hrvaška uvaja nove ukrepe - zapira klube, omejuje zborovanja ... V članku nato pišejo, da Slovenija trdi, da Hrvaška uvaja nove ukrepe, ki jih hrvaške oblasti še niso sporočile državljanom, vendar pa bi predstavniki hrvaške vlade in kriznega štaba to storili na novinarski konferenci ob 14. uri.

HRT podobno kot drugi mediji piše o tem, da Hrvaška ostaja na zelenem seznamu za Slovenijo, piše pa tudi o tem, da je Jelko Kacin dejal, da ima zagotovila iz Hrvaške, da bodo zaprli nočne klube.

Hrvaška Novice Hrvaški mediji obširno o Kacinovih izjavah #video Jelko Kacin Novice Kacin: Hrvaška bo zaprla nočne klube in diskoteke #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin