SiolNET. Novice Slovenija
0,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zveza potrošnikov vabi k skupinskemu nakupu klimatskih naprav

0,20

termometer

klimatska naprava
Foto: Thinkstock

Zveza potrošnikov Slovenije (ZPS) se po kampanjah za zamenjavo dobavitelja elektrike in plina podaja v skupinski nakup klimatskih naprav. Prijave zainteresiranih potrošnikov sprejemajo od danes, v drugi polovici februarja bo znan izbrani ponudnik, 21. april pa je zadnji dan, ko bo mogoče opraviti nakup. Cenenih modelov naprav ne bo.

Kot je na novinarski konferenci v Ljubljani pojasnila predsednica ZPS Breda Kutin, gre za prvo kampanjo skupinskega nakupa, podobno kot pri že izvedenih akcijah skupinske zamenjave ponudnika električne energije in plina pa želijo zbrati čim več zainteresiranih posameznikov, ki potrebujejo klimatsko napravo.

Google Digisvet Zveza potrošnikov Slovenije s pritožbo proti Googlu: preverite, zakaj

Prijave so mogoče od danes 

Akciji se lahko pridružijo vsi potrošniki, ne le člani ZPS. Prijave so mogoče od danes na spletni strani www.skupinskinakupzps.si, zainteresirani bodo v drugi polovici februarja prek elektronske pošte dobili nezavezujočo ponudbo. Registrirani potrošnik bo nakup opravil z enoznačno identifikacijo neposredno pri izbranem ponudniku, a bo to lahko storil le do 21. aprila. Po tem datumu se namreč skupinski nakup konča.

Izbrana kakovost Novice Znak "izbrana kakovost – Slovenija": vprašanja potrošnikov

ZPS želi potrošnikom z akcijo ponuditi možnost ugodnega in varnega nakupa kakovostnih in učinkovitih klimatskih naprav z zunanjim in notranjim delom, je pojasnila Kutinova ter dodala, da je pri tem vključena tudi montaža naprave znotraj meja Slovenije.

"Verjamemo, da tak preudaren nakup lahko veliko prinese potrošnikom," je poudarila predsednica ZPS in spomnila, da zveza ne prodaja naprav, ampak poskuša čim več iztržiti za potrošnika.

Radenska Novice Radenska v steklenički varna za potrošnike

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin