Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 2. 2021,
13.16

Osveženo pred

3 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,87

19

Natisni članek

uboj smrt policija Kamnik

Ponedeljek, 1. 2. 2021, 13.16

3 leta, 2 meseca

Znanih več podrobnosti včerajšnje tragedije v Kamniku #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,87

19

Policija je sporočila, da je bil 35-letni osumljenec včerajšnjega napada na 34-letno partnerko v Kamniku že obravnavan za kaznivo dejanje z elementi nasilja, motiv včerajšnjega kaznivega dejanja pa izhaja iz družinskih sporov. 35-letni državljan Bosne in Hercegovine, ki je osumljen storitve kaznivega dejanja umora, bo jutri priveden k preiskovalnemu sodniku.

Umor v Kamniku
Novice Kamnik: z nožem napadel partnerko, ki je zaradi poškodb umrla #foto

Kot je znano, so bili policisti včeraj malo po 11. uri obveščeni o dogodku na območju Kamnika, v katerem je umrla 34-letna ženska. Po do zdaj znanih podatkih je 35-letni osumljenec prišel do stanovanja partnerke, s katero sta v ločitvenem postopku. V prepiru jo je zabodel z nožem, 34-letnica pa je zaradi poškodb na kraju umrla.

Po dejanju je pobegnil

Kot je za oddajo Planet 18 dejal najbližji sosed umorjene 34-letnice, je s hodnika zaslišal najprej razbijanje po vratih, trenutek zatem glasno ropotanje, nato pa iz sosednjega stanovanja še krik na pomoč. Kot pravi, je partner umorjene tako močno razbijal po vratih, da so ta padla. "Najbrž je videla, da ima nož v rokah in je zavpila. Potem ko je še enkrat zavpila, jo je partner, izgleda, zabodel," pripoveduje sosed, ki je ob vstopu v stanovanje najprej pomislil, da je pri umorjeni poškodovana lobanja. Kot pravi, se vbodno mesto ni videlo, je pa bila pa vidna kri. 

"Forenziki pravijo, da jo je zabodel v vrat, videlo pa se ni, ker je imela lase čez," je še povedal sosed in dejal, da je umorjena ležala v luži krvi v stanovanju, v katerem je živela skupaj s hčerkama, ki ju v času umora ni bilo doma. "Se mi je kar smilila, ko sem jo videl," je še za oddajo Planet 18 dejal sosed.

Umor v Kamniku | Foto: Nataša Repovž​​​​​​​ Foto: Nataša Repovž​​​​​​​

Po dejanju je osumljenec peš pobegnil s kraja, a so ga policisti kmalu izsledili ter mu odvzeli prostost. Policisti opravljajo ogled, poteka intenzivna kriminalistična preiskava zaradi suma kaznivega dejanja zoper življenje in telo, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Pojasnjujejo še, da je bil osumljeni doslej že obravnavan za kaznivo dejanje z elementi nasilja, motiv včerajšnjega kaznivega dejanja pa izhaja iz družinskih sporov. 35-letni državljan Bosne in Hercegovine, ki je osumljen storitve kaznivega dejanja umora, bo jutri priveden k preiskovalnemu sodniku, so še sporočili s PU Ljubljana.

Ne spreglejte